shutterstock 1651819456

Walgelijke Rabobank betuigt 'spijt in rol stikstofcrisis': 'Kijken terug met gemengde gevoelens'

Binnenlandjul 22 2022, 10:49
De Rabobank heeft laten weten dat het toch met "gemengde gevoelens" terugkijkt naar "de rol" die zij zogenaamd heeft gespeeld in "de stikstofcrisis." Nu bestaat die crisis natuurlijk helemaal niet, maar de Rabobank is één van de grote WEF-propagandisten in ons land. En dus doet de bank dapper mee aan dit onzinverhaal... en biedt het nu een soort van excuus aan - zonder nadrukkelijk sorry te zeggen, trouwens.
"Met de kennis van nu zou je in het verleden echt anders handelen," zegt de bank over de manier waarop zij geld heeft verstrekt aan boeren in de afgelopen decennia. "Wij kijken met gemengde gevoelens terug op de jarenlange schaalvergroting. Die is ingezet door de overheid en onderaan de streep gaat het er nu om dat we de boeren helpen aan perspectief en de natuur beschermen."

Reacties: 'Spijt van band met Rabobank'

Triester dan dit wordt het natuurlijk niet. De 'stikstofcrisis' is een gecreëerde crisis. Of, misschien beter gezegd: het is een nepcrisis. Bij de Rabobank weten ze dat als geen ander, want ze hebben de beschikking over meer experts dan wie ook. 
Maar ja, deze bank is helaas al jaren in handen van WEF-propagandisten. Het zijn daar allemaal D66'ers en VVD'ers die er alles aan doen om bankieren te gebruiken om de wereld te hermaken volgens de principes van de Great Reset. Erger dan de Rabobank worden ze niet gemaakt in de bankwereld.
Erik de Vlieger - ondernemer en podcaster - is dan ook helemaal klaar met deze flutbank. "Ik heb spijt dat ik zaken met de Rabobank heb gedaan," schrijft hij op Twitter. En terecht.
Natuurlijk zijn er ook reacties van klimaatdrammers. Zie deze tweet van Joris Thijssen, Tweede Kamerlid voor de PvdA. Deze man vindt het niet ongekend dat de Rabobank meegaat in de klimaatwaanzin... Nee, zijn probleem is dat de bank dat volgens hem eerder had moeten doen. En daarom ook meteen even mag meebetalen aan het "oplossen" van de niet-bestaande "stikstofcrisis."

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het echte trieste is dat de Rabobank ooit De Boerenleenbank was. Nu is het de WEF-leenbank geworden: een ranzige verzameling elitaire anti-democraten die bankieren gebruiken om hun geschifte globalistische plannen aan ons allen op te leggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten