geert wilders 9o1a6648

Geert Wilders lacht om clownesque 'e-voertuigen' leger: 'Als het niet zo triest was had ik gelachen'

Politiekjul 22 2022, 11:52
Defensie zet zich vandaag weer eens ongekend voor schut. Onze 'militairen' moeten namelijk gaan rondrijden in kleine elektrische voertuigen. De knettergekke Twitteraars van Defensie promoten dat als een actie die klimaatbestrijding tegengaan. Geert Wilders lacht zich een breuk.
Kijk, dit is dus echt de kant die we opgaan in Nederland. Militairen moeten gaan rondrijden in afzichtelijke kleine elektrische bakjes. Want 'klimaat.'
"Defensie heeft vandaag de eerste 4 van in totaal 134 elektrische bedrijfsvoertuigen ontvangen," aldus Defensie trots. "De rest volgt gefaseerd tot het eind van het jaar. Hiermee levert de krijgsmacht een bijdrage aan de maatschappelijke opgave om klimaatverandering tegen te gaan."
Ze zijn zo trots bij onze krijgsmacht dat ze hier zelfs een heel artikel over hebben geschreven op hun website. Dit is echter zo geschift en ronduit zielig dat ik er niet eens uit wil citeren. Als je dat ding zo nodig moet lezen klik je maar op de link. Op eigen risico, want of je barst in tranen uit, of je rolt straks zo hard van het lachen op de grond dat je misschien per ongeluk tegen anderen aanbotst. 

Geert Wilders reageert

Geert Wilders is één van de mensen die het huilen nader staat dan het lachen. Want anders dan het tuig dat het voor het zeggen heeft in ons land draagt hij de krijgsmacht wel een warm hart toe. Daarom vindt hij het ongekend triest om te zien dat militairen nu moeten rondrijden in dit soort achterlijke bakken.
Nou ja, bakken... Bakjes.

Als het niet zo triest was had ik erom gelachen. Onze krijgsmacht.

Ministerie van Defensie
Ministerie van Defensie
@Defensie

Defensie heeft vandaag de eerste 4 van in totaal 134 elektrische bedrijfsvoertuigen ontvangen. De rest volgt gefaseerd tot het eind van het jaar. Hiermee levert de krijgsmacht een bijdrage aan de maatschappelijke opgave om klimaatverandering tegen te gaan. defensie.nl/actueel/nieuws…

Image
3.5K
Reply
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
En weet je wat nou zo gek is? Terwijl ze Defensie uitkleden en steeds belachelijker maken wordt de politie steeds machtiger en krachtiger. Hmm.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten