20151030 syrians and iraq refugees arrive at skala sykamias lesvos greece 2

AfD-leider Alice Weidel: "Als je werkt ben je dom. 60% van de uitkeringstrekkers is immigrant!"

Buitenlandjan 09, 17:05
Alice Weidel is he-le-maal klaar met het achterlijke economische beleid in haar land Duitsland. In een nieuwe speech heeft ze keihard uitgehaald naar de regering van haar land omdat uit de cijfers blijkt dat Duitsers massaal belasting betalen om kansenparels gratis en voor niets een uitkering te geven. Het is misdadig.
"Hij die werkt is achterlijk," zei Weidel. "Hij breekt zijn rug niet voor zichzelf, maar voor anderen. Meer dan 60 procent van de gezinnen die uitkeringen ontvangen in Duitsland hebben geen Duits paspoort!"
"Dat is waarom immigranten blijven komen!" zei ze vervolgens helemaal terecht.

Alice Weidel (AfD): “He who works is stupid, he breaks the back not for himself but for others. Over 60% of families receiving benefits in Germany do not have German passports, that's why immigrants come!" Same thing happens in many European countries. We work to support illegal…

25.6K
Reply
Weidel heeft helemaal gelijk. Als je in andere landen - zeker in het Midden-Oosten - met mensen praat die naar Duitsland willen, dan hebben ze het allemaal over de uitkeringen die je daar krijgt, ook als nieuwkomer. Die mensen willen geen "goed, rijk leven" voor zichzelf creëren.
Ze willen gewoon "rond kunnen komen," in een modern land leven, en voor de rest doen waar ze zin in hebben. Ze hoeven niets "op te bouwen." In eigen land werken ze zich helemaal kapot voor een fooi. In Duitsland kunnen ze heerlijk leven (voor hun doen) terwijl ze de hele dag op hun achterwerk zitten.

Alice Weidel in de Bundesdag: 'Wie nog werkt is dom. 60 procent van de families in Duitsland die leeft van een uitkering, heeft geen Duits paspoort. daarom blijven de immigranten komen.'

RadioGenoa
RadioGenoa
@RadioGenoa

Alice Weidel (AfD): “He who works is stupid, he breaks the back not for himself but for others. Over 60% of families receiving benefits in Germany do not have German passports, that's why immigrants come!" Same thing happens in many European countries. We work to support illegal…

1.3K
Reply
Natuurlijk zijn er ook immigranten die wél hard werken. Dat weet iedereen. Maar het is inderdaad een feit dat heel veel immigranten dat niet doen, zeker niet in Duitsland. Daar worden ze immers helemaal vertroeteld. "Kom maar hier, geniet ervan, wij zorgen wel voor je! Blijf jij maar lekker thuis zitten terwijl Hans zich kapot werkt!"
Jammer genoeg voor de globalisten zijn steeds meer Duitsers hier he-le-maal klaar mee. Dat er een paar medelanders zijn die hulp nodig hebben omdat ze pech hebben, omdat ze geen werk kunnen vinden, of omdat ze gehandicapt zijn, soit. Maar elke dag naar het werk om vervolgens meer dan 50% van je inkomen af te staan aan de staat, die het blij aan kansenparels geeft? Nein, danke.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten