14293072651 ca2a94ce77 c

Amber Heard maakt schoon schip: ontslaat haar PR-team

Buitenlandmei 02 2022, 16:47
De rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp laat niemand onberoerd. Iedereen vindt er iets van. Als je de zittingen terugkijkt moet je er minstens om glimlachen. Amber Heard kwam de vorige zitting niet goed uit de verf en dat is voor haar een goede reden om haar PR-team te ontslaan.
In de laatste zitting kwam Heard al slecht uit de verf door haar idiote advocaten. Dit doet haar PR natuurlijk niet goed. Dit is voor Heard de reden om haar hele PR Team te ontslaan. De actrice heeft van het pr-bedrijf Precision Strategies afscheid genomen nadat ze gefrustreerd was geraakt door het commentaar die ze heeft ontvangen uit de media sinds het lasterproces vorige maand van start is gegaan. "Ze houdt niet van slechte krantenkoppen", merkte een bron op aan de New York Post. Een andere bron zei dat Heard, "gefrustreerd is omdat haar verhaal niet op de juiste wijze wordt verteld." 
De actrice heeft nu adviesbureau Shane Communications gevraagd om haar te helpen haar beter over te laten komen in de rechtbank en bij de publieke opinie. De plotselinge PR-switch kwam na enkele dagen na de verklaringen van de Depp-getuigen en een vurige menigte op social media die zich tegen Heard keerde. Haar nieuwe PR-team, onder leiding van CEO David Shane, heeft eerder tegen Depp gewerkt. Het bedrijf hielp bij het goed in beeld brengen van de beschuldigingen aan Depp's adres door zijn voormalige managers, The Management Group. Zij beweerden dat de "Pirates of the Caribbean" -ster professionele hulp moest inhuren om hem bij te staan bij zijn koopverslaving van $ 2 miljoen per maand.
Johnny Depp kan dus zijn borst nat maken met het nieuwe PR-team van Heard. Dit gaat weer smeuïge rechtszaak TV opleveren. Haal dus de cola en chips maar in huis.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten