shutterstock 2369816075

Amerika naar de klote: Democraten vieren veroordeling van Trump

Buitenlandmei 31, 9:00
Het is feest bij de Democraten. Ze hebben nooit kunnen verkroppen dat Donald Trump in 2016 de Amerikaanse presidentsverkiezingen won. Nu zetten ze alles op alles om te voorkomen dat Trump in november opnieuw het Witte Huis betreedt, zelfs als dit betekent dat ze een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog riskeren.
De historische uitspraak is binnen: Donald Trump is de eerste oud-president die schuldig is bevonden in een strafzaak. Dit keer gaat het om het vervalsen van zakelijke documenten na een zwijggeldbetaling aan een pornoster. Een politieke heksenjacht? Absoluut. Zijn advocaten hebben al aangekondigd in beroep te gaan, en Trump zelf heeft zich fel en woedend uitgesproken tegen deze schijnvertoning.
"Dit is walgelijk. Ik ben onschuldig. We zullen tot het bittere einde doorgaan met strijden. De echte uitspraak zal met de verkiezingen op 5 november zijn. Dit was het werk van de regering-Biden,” aldus Trump. En gelijk heeft hij. De timing van dit proces is geen toeval. De Democraten hebben vanaf dag één alles in het werk gesteld om Trump te dwarsbomen en nu gaan ze zelfs zo ver dat ze de democratische waarden van het land op het spel zetten.
Deze veroordeling laat zien hoe ver de linkerzijde bereid is te gaan om hun politieke tegenstanders uit te schakelen. De Verenigde Staten dreigen naar de donder te gaan door deze politieke spelletjes. Ondertussen blijven miljoenen en miljoenen mensen illegaal het land binnenkomen, waaronder criminelen, terroristen en psychiatrische patiënten. En wat doet de regering? Die viert feest omdat ze denken dat ze Trump een hak hebben gezet. En de lachende derde is Vladimir Poetin die hier alleen maar gemak van heeft.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Het is tijd dat de Amerikaanse bevolking wakker wordt en beseft wat er echt op het spel staat. De Democraten zijn bereid om het land te laten afglijden in chaos en verdeeldheid, zolang zij maar hun zin krijgen. Het is tijd voor verandering. De echte uitspraak zal inderdaad op 5 november zijn, wanneer het Amerikaanse volk de kans krijgt om hun stem te laten horen en de koers van hun land te bepalen. Ook geldt weer wie het laatste lacht, lacht hert best.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten