screen shot 2023 04 01 at 113718

Andrew Tate vrijgelaten uit Roemeense gevangenis: "Ik win. Geen tranen"

Buitenlandapr 01 2023, 10:43
Het is bizar maar na al deze lange maanden zijn Andrew Tate en zijn broertje Tristan ein-de-lijk vrijgelaten door de Roemeense autoriteiten. Het onderzoek tegen de twee loopt nog wel steeds... maar ze mogen nu dus wel naar hun eigen woning. Bijzonder. Wat waarom zijn ze die maandenlang dan in een gevangenis gestopt alsof ze vreselijke criminelen waren?
Voor veel fans van Andrew Tate is er vandaag goed nieuws: hij is vrijgelaten. Het onderzoek naar hem en Tristan gaat verder. De aanklager zou zes vrouwen geïdentificeerd hebben die "slachtoffer" geweest zouden zijn van 'mensenhandel' en andersoortige misdrijven...
Zégt de aanklager.
Want na maanden in voorarrest te hebben gezeten, heeft de rechter nu besloten dat Andrew en Tristan vrij moeten komen. Op beelden is te zien dat ze kalm een dure auto inlopen zodat ze terug kunnen reizen naar hun huis.  Kort na hun thuiskomst werd bericht dat de twee thuis gearriveerd waren en in goede gezondheid verkeerden. 
De Amerikaanse opiniemaker Candace Owens neemt het terecht op voor de Tates. "Het maakt me niet uit wat je persoonlijke mening is over Andrew Tate - de beslissing van de Roemeense overheid om hem te arresteren zodat ze konden onderzoeken of hij mogelijk een misdrijf gepleegd heeft is volstrekt absurd. Persoonlijke gevoelens horen niet thuis in de evaluatie van 'goed' en 'kwaad'," schrijft ze op Twitter.

Don’t care what your personal feelings are toward Andrew Tate—The Romanian government arresting him so that they could investigate to determine whether or not he committed a crime was positively absurd. Personal feelings have no place in evaluating right and wrong.

20.8K
Reply
Eenmaal thuis aangekomen is Tate meteen aan de sigaren gegaan. "Sinds het afgelopen jaar heb ik in 24-uur gevangenschap geleefd," aldus Tate, waarmee hij bedoelt dat hij met niemand mocht socialiseren, alsof hij een terrorist was. "Geen tijd voor in de puin."
"Ik kon alleen rondlopen in een 3-meter grote cel zonder electronica of contacten met anderen. Absolute helderheid van geest. Echte gedachten. Echte plannen." 
"Intense pijn," gaat hij verder. "Eén uur thuis en ik kan mijn telefoon niet meer uitstaan. Sommige gewoontes zijn hardnekkig."
En hij sluit af met een oproep: "We moeten shaytan [de duivel] verslaan."
Opvallend genoeg zijn de Tates gisteravond vrijgelaten, op 31 maart. Tate heeft het altijd over "The Matrix" waarin wij leven, en waar wij uit moeten breken. De film The Matrix verscheen voor het eerst in de bioscopen in Amerika op... 31 maart 1999. Wat een toeval he?
De manier waarop Tate is aangepakt door de Roemeense autoriteiten doet eerder denken aan de praktijken in een derde wereldland dan in een lid van de EU. Maar ja, ach, misschien dat steeds meer Europese landen Derde Wereldlanden worden. Zie hoe ons eigen regime het volk mishandelt, de wet opzij schuift, de rechtspraak domineert, en andersdenkenden opsluit en censureert.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Hoe dan ook heeft The Matrix dus een vijand die vrij rondloopt. Het wordt leuk om te zien wat Tate de komende tijd gaat doen. Want de kans dat hij rustig op zijn handen blijft zitten is nihil. Wel heeft hij 'huisarrest,' wat inhoudt dat hij niet kan rondrennen en het hele land kan doorreizen. Maar hij is wel in staat om zijn visie te delen met de wereld en natuurlijk om te vertellen wat hij gaat doen.
Wat dat betreft is hij helder: "Als ik thuiskom ga ik push-ups doen en de Koran lezen."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten