shutterstock 1405653386

Biden's 9/11 "herdenking" in Alaska: Een klap in het gezicht van Amerika

Buitenlandsep 01 2023, 14:00
Terwijl veel Amerikanen de littekens en het verdriet van 9/11 nog steeds met zich meedragen, heeft president Joe Biden besloten om de aanslagen op een wel heel onorthodoxe manier te herdenken: in Alaska, weg van de plaatsen waar het allemaal echt gebeurde bericht Jihadwatch. Voor De Dagelijkse Standaard, en waarschijnlijk voor velen van u, is dit een onbegrijpelijke keuze die eens te meer het onbegrip en de onkunde van het huidige leiderschap onderstreept. Dit bevestigt weer eens dat de Democraten van god los zijn. Niets is voor hen heilig.
Nu hebben we van Biden al heel wat onorthodoxe beslissingen gezien, maar deze is wel erg wrang. Geen enkele Amerikaanse president vóór hem heeft ooit overwogen deze herdenking elders te houden dan op de plaatsen die het zwaarst zijn getroffen door de aanslagen. Maar Biden lijkt vastbesloten om zich op alle mogelijke manieren te onderscheiden, zelfs als dat betekent dat hij de wonden van 9/11 opnieuw openrijt.
De timing van deze aankondiging kan niet erger. Op dezelfde dag dat het Witte Huis de Alaska-reis bekendmaakte, werd er ook een bezoek aan Vietnam aangekondigd. Wat is de boodschap hier? Terwijl Amerika rouwt, gaat Biden op tournee en zet zijn buitenlands beleid voort. Het feit dat hij de herdenking van 9/11 niet door zijn buitenlandse agenda laat beïnvloeden, zegt genoeg over zijn prioriteiten.
Het lijkt erop dat voor Biden, 9/11 slechts een voetnoot is, een ongemakkelijke herinnering die hij liever uit de weg gaat. Zijn besluit om een herdenking in Alaska te houden, ver weg van de plaatsen die nog steeds pijn doen, is niet alleen een teken van disrespect, maar ook van een pijnlijk gebrek aan begrip voor wat deze dag werkelijk betekent voor Amerikanen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Voor de trouwe lezers van De Dagelijkse Standaard komt dit misschien niet als een verrassing. We hebben vaker gezien hoe het huidige leiderschap de kernwaarden en tradities van de Verenigde Staten aan de kant schuift. Maar dit? Dit is een nieuw dieptepunt. Het Amerikaanse volk verdient beter. Ze verdienen een leider die respect heeft voor hun pijn, hun geschiedenis en hun tradities. Het is tijd voor verandering. Make America great again!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten