screen shot 2022 09 19 at 11

Busted! Geheime stukken aangetroffen in garage en privékantoor van Joe Biden

Buitenlandjan 13 2023, 15:00
Nadat heel de VS in rep en roer was toen voormalig president Donald Trump in het bezit zou zijn van geheime stukken blijkt nu ook de huidige president Joe Biden schuldig te zijn.
De minister van Justitie heeft een speciaal aanklager aangesteld in verband met de geheime stukken die in het privébezit zouden zijn van zittend president Joe Biden. Die zelfde Biden die nog moord en brand predikten nadat bekend werd dat er geheime stukken zijn aangetroffen in Mara-lago, de huidige verblijfplaats van voormalig president Trump.
Om de mogelijke onpartijdigheid bij dit soort onderzoeken te waarborgen is er een speciaal aanklager aangesteld die advocaat is geweest tijdens het presidentschap van Donald Trump. Robert Hur is de aangewezen speciaal aanklager om te gaan onderzoeken of de huidige president ook niet helemaal schoon is.
In het voormalig privékantoor maar ook in de garage van de privéwoning van Biden zijn geheime stukken gevonden. De documenten werden gevonden in de garage waar ook Biden zijn Corvette heeft staan. Biden heeft in een reactie laten weten dat de garage afgesloten was en dat hij geheime stukken erg serieus neemt.
De complete mediastorm die we zagen toen het nieuws naar buiten kwam dat Trump zijn woning werd doorgespit vanwege het mogelijk in bezit zijn van geheime stukken is totaal niet te vergelijken met de media aandacht waar Biden nu mee te maken heeft. Terwijl Trump weg wordt gezet als een crimineel komt Biden er vooralsnog weer goed vanaf door zich voor te doen als oude, seniele man die nog wel eens wat vergeet.
Dit nieuws komt naar buiten op het moment dat Mark Rutte en Wopke Hoekstra op het punt staan om af te reizen naar de Verenigde Staten. Verwacht wordt dat het verse Biden schandaal het bezoek zal overschaduwen al is het niet voor te stellen dat de Amerikaanse pers massaal uit zal lopen voor de komst van de twee Nederlandse politici.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten