screen shot 2023 05 11 at 113544

Donald Trump gaat in beroep tegen besluit om hem van stembiljetten te schrappen in Maine

Buitenlandjan 03 , 19:00
Zoals verwacht gaat Trump">Donald Trump in beroep tegen het idiote besluit om hem van de stembiljetten te schrappen bij de voorverkiezingen in de Amerikaanse staat Maine. De toezichthouder van de verkiezingen in Maine gaf aan dat hij nooit meer president kan worden, gezien zijn vermeende rol bij de bestorming van het Capitool.
Maar goed, de toezichthouder, te weten functionaris Shenna Bellows, is niet geheel objectief aangezien deze dame een democraat is. Deze conclusie trekken ook de advocaten van Trump, die vinden dat ze zich had moeten terugtrekken vanwege haar vooroordeel over de voormalige president. Dat blijkt uit "uitspraken die zij voor deze zaak deed," aldus de advocaten van Trump.
Diezelfde advocaten zijn van mening dat Bellows niet in de positie is om zo'n drastisch besluit te nemen dat gebaseerd is op ongefundeerde aantijgingen. Bellows zegt op haar beurt dat ze ervan uitging dat Trump het besluit zou aanvechten.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Eerder haalde de staat Colorado een soortgelijke streek uit waarbij Trump van het stembiljet wordt gehaald, opnieuw een zaak voor de advocaten van Trump aangezien dit ook zal worden aangevochten, waarna de zaak voor zal komen bij het federale hooggerechtshof.
Trump-aanhangers vinden het nog veel te vroeg om nu al dergelijke drastische maatregelen te nemen. Het vertrouwen in de politiek onder Amerikanen heeft hierdoor weer een enorme knauw gekregen, wat indirect weer voordelig kan zijn voor Trump. Het is duidelijk dat alle zeilen worden bijgezet om Trump uit het Witte Huis te houden. De directe confrontatie tussen Trump en Biden zal er uiteindelijk voor zorgen dat de stokoude - zij het licht dementerende - Biden aan het kortste eind trekt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten