screen shot 2022 11 16 at 12

Staat Maine sluit Donald Trump uit van de stembus: een schandalige inmenging door Democraten in de verkiezingen

Buitenlanddec 29 2023, 16:00
Wat een politieke schande! De heksenjacht op Donald Trump kent geen grenzen meer. Nu is het de beurt aan Maine om de voormalige president van de stemming uit te sluiten, zogenaamd vanwege zijn rol in de gebeurtenissen van 6 januari 2021. Shenna Bellows, een Democraat en de minister van Buitenlandse Zaken van Maine, heeft blijkbaar besloten om de regels zelf te schrijven en Trump te diskwalificeren voor de presidentsverkiezingen bericht Politico. Dit is een duidelijk geval van partijdige verkiezingsinmenging en een schandalige aanval op het democratische proces.
Maine volgt hiermee het voorbeeld van Colorado, waar het Hooggerechtshof van de staat Trump ook heeft uitgesloten van de Republikeinse voorverkiezingen. Deze zetten zijn niet meer dan politiek gemotiveerde manoeuvres om een sterke en populaire Republikeinse kandidaat buiten spel te zetten. Het is een duidelijke illustratie van de diepe juridische en politieke kwetsbaarheden waarmee Trump te maken heeft, maar ook van de schaamteloze partijdigheid van bepaalde Democratische ambtsdragers.
Bellows mag dan beweren dat ze 'zich bewust is van de precedenten', maar laten we eerlijk zijn: dit is ongekend en ronduit schandalig. Geen enkele presidentskandidaat is ooit eerder op deze manier behandeld. Dit is niets minder dan een aanval op het recht van het Amerikaanse volk om hun president te kiezen.
(Artikel gaat verder na deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met gestoorde gekken als Rutte én de Jonge. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze heksjes elke dag weer virtueel te bestrijden (op liefdevolle wijze, alleen met behulp van het vrije woord, natuurlijk)
Het is nu aan Trump en zijn team om hier tegen in beroep te gaan en deze onrechtvaardigheid te bestrijden. Wat er in Maine gebeurt, is niet alleen een aanval op Trump, maar ook op de fundamenten van de Amerikaanse democratie. Het is tijd dat de Amerikanen zich uitspreken tegen deze partijdige manipulatie van het verkiezingsproces en vechten voor eerlijke en vrije verkiezingen. De Democraten spelen met vuur. Dit kan ontaarden in een nieuwe burgeroorlog.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten