shutterstock 1652264755

Donald Trump Jr. is KLAAR met eeuwige oorlogen: 'Een aanval op kinderen wordt gebruikt om oorlog te eeuwig te betalen'

Buitenlandokt 21 2023, 15:00
Er zijn steeds meer rechtse Amerikanen die zich publiekelijk uitspreken tegen de oorlogen van Amerika in Oekraïne en elders in de wereld. Zo ook Donald Trump Jr. Inderdaad, de zoon van oud-president Donald Trump. Hij is woest dat Amerikaanse politici "de aanval op Israëlische kinderen misbruiken om een eeuwige oorlog te betalen in Oekraïne."
Het Witte Huis van Joe Biden (LOL) heeft het Amerikaanse Congres 'gevraagd' om 100 MILJARD. Dit geld zou gebruikt moet worden om "noodgevallen" te betalen, en snel een beetje. Ze kunnen niet wachten. Het moet nu!
Om welke "noodgevallen" het gaat, vraag je? Nou... raad eens.
61,4 miljard voor Oekraïne.
14,3 miljard voor Israël
14,45 miljard 'voor de grens in het zuiden'
2 miljard voor de Indo-Pacific
10 miljard voor "humanitaire hulp" in Israël, Gaza, Oekraïne, en ook weer bij de grens)

NEWS — White House asks Congress for $100 billion emergency national security funding package $61.4 billion for Ukraine $14.3 billion for Israel $14.45 billion for southern border $2 billion for Indo-Pacific $10 billion for humanitarian aid (Israel, Gaza, Ukraine, border)

1.9K
Reply

Donald Trump Jr. furieus

100 miljard dollar. Van de Amerikaanse belastingbetaler. Zo even overgeheveld van Amerikanen naar allerlei verre landen...
Geen wonder dat Amerikaanse conservatieve steeds woedender worden. Ze zijn hier gewoon klaar mee. Het grote Amerikaanse imperium moet ten koste van alles in stand gehouden, aldus de elites. Ja, ook ten koste van Amerikanen zelf.
Donald Trump Jr. vindt dat ook. Hij is er klaar mee. Op X haalt hij dan ook keihard uit naar deze "vraag" van het Witte Huis.

No! The American people want less war not more war! We are done mortgaging our children’s future to enrich Washington DC and the military industrial complex. Enough is enough. The people are fed up and see through the disgusting tactic of using an attack on children in Israel to…

Andrew Desiderio
Andrew Desiderio
@AndrewDesiderio

NEWS — White House asks Congress for $100 billion emergency national security funding package $61.4 billion for Ukraine $14.3 billion for Israel $14.45 billion for southern border $2 billion for Indo-Pacific $10 billion for humanitarian aid (Israel, Gaza, Ukraine, border)

14.3K
Reply
"Nee! Het Amerikaanse volk wil minder oorlog, niet meer oorlog!" aldus de oudste zoon van de oud-president. "We zijn klaar met het belasten van de toekomst van onze kinderen om Washington DC en het militair-industriële complex te verrijken."
"Genoeg is genoeg," gaat hij verder. "Het volk is het zat en doorziet de walgelijke tactiek van het gebruiken van een aanval op kinderen in Israël om eindeloos een oorlog in Oekraïne te financieren. Het is op dit punt kwaadaardig."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we óók helemaal klaar met al die oorlogen die overal ter wereld gevoerd worden - zogenaamd in naam van de democratie, maar feitelijk alleen maar om een paar superrijken en -machtigen nog rijker en machtiger te maken... terwijl de rest van ons langzaam ten onder gaan. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het continue oorlogsgedram van de oorloghitsers tegen te spreken.
Daar valt natuurlijk helemaal niets aan toe te voegen. Dit is precies wat er gaande is. Een klein clubje elitaire Amerikanen (en Europeanen, Israëliërs en anderen) hebben baat bij oorlogen - overal, de hele tijd. Ze gebruiken daarvoor geld waarvoor gewone mensen letterlijk en figuurlijk krom hebben moeten liggen - en geld dat die gewone mensen heel goed zelf kunnen gebruiken omdat ze aan de rand van de afgrond staan ... door het beleid van diezelfde elites.
Maar dat interesseert de knettergekke, egoïsten van de globalistische elites helemaal niet. Ze denken echt alleen aan zichzelf.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten