Epstein documenten: 'Prins Andrew had orgies met jonge meisjes - in de héle wereld'

Buitenlandjan 04, 10:00
De ranzige prins Andrew - die vorig jaar een deal sloot met Epstein-slachtoffer Virginia Giuffre en haar in de praktijk dus gewoon afkocht - had overal ter wereld orgies met jonge, minderjarige meisjes. Dat zeggen zijn slachtoffers in rechtsdocumenten die tot voor kort geheim waren, maar die gisteren/vannacht publiek zijn gemaakt.
Giuffre vertelt al jaren dat de prins uit de hel haar misbruikt heeft. Ze werd daar als minderjarige toe gedwongen door Jeffrey Epstein en diens handlanger Ghislaine Maxwell. Dat gebeurde op meerdere momenten. Er zijn dan ook foto's gemaakt van de twee samen.
Zijn 'relatie' met Giuffre heeft erin geresulteerd dat de prins weinig tot niets meer mag doen voor de koninklijke familie in Engeland. Wijlen zijn moeder Queen Elizabeth had hem op die manier bestraft. Sinds haar dood gingen geruchten rond dat haar opvolger King Charles hem mogelijk een tweede kans wilde geven.
Nou, dat gebeurt dus niet. Want de nieuwe documenten zijn werkelijk vreselijk voor de prins.
"In London, in de flat van Ghislaine Maxwell, in New York, en op Epsteins privé eiland bij de Virgin Islands, had hij orgies met meerdere minderjarige meisjes," aldus een slachtoffer van Epstein die in de documenten "Jane Doe #3" wordt genoemd. Dat "Jane Doe" wordt gebruikt om haar identiteit enigszins af te schermen. Op het moment van de misdrijven tegen haar was ze immers minderjarig, het is vervelend voor zo'n meisje/nu vrouw om het imago van 'seksueel slachtoffer' met zich mee te dragen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Een ander slachtoffer van Epstein en zijn vieze mannetjes is wél publiekelijk gegaan. Zij sprak met Sky News. "Ik heb de afgelopen 17 jaar in mijn eigen gevangenis geleefd," aldus deze vrouw die nu volwassen is, maar als kind misbruikt werd door Epstein en zijn machtige vrienden, "door wat [Ghislaine Maxwell] en [Jeffrey Epstein] me hebben aangedaan. Ik ben meerdere keren verkracht. Drie keer per dag. En ik was niet het enige meisjes op het eiland."
"Er was een continue stroom van meisjes die steeds opnieuw verkracht werden," aldus Sarah Ransome eerder al tijdens de rechtszaak tegen Ghislaine Maxwell - de rechtszaak waaruit de nu vrijgegeven documenten komen.

🚨EPSTEIN VICTIM IN HER OWN VOICE “I’ve spent the last 17 years in my own prison for what she and Jeffery did to me. I was raped repeatedly. 3 times per day and I was not the only girl on the island. There was a constant stream of girls being raped over and over again” Source:…

Mario Nawfal
Mario Nawfal
@MarioNawfal

🚨EPSTEIN FILES: FORMER GOV. NEW MEXICO IMPLICATED Q: Ghislaine Maxwell told you to give a massage to Bill Richardson, correct? A: "Correct.” Q: Did you meet Governor Bill Richardson of New Mexico? A. "Hmm, I want to say that he was supposed to come to dinner when we were…

Image
4.1K
Reply
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we als één van de weinige Nederlandse websites NIET bang om het misbruik van Epstein, Maxwell, Clinton, prins Andrew en een hele hoop andere rijke en machtige mannen aan de kaak te stellen. Deze viezeriken moeten verantwoordelijk gehouden worden voor hun wangedrag. Steun jij ons daarin? Help ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze pedo elites aan te pakken!
"Ik ben de afgelopen jaren naar de hel en terug geweest," zei ze jaren nadat het misbruik plaatsvond. Haar toon laat er geen twijfel over bestaan hoe erg deze meisjes geleden hebben onder het misbruik georganiseerd door Epstein en Maxwell - en uitgevoerd door die twee én door een serie heel machtige, rijke en bekende mannen.
Volgens de documenten die gebruikt zijn in de rechtszaal en op basis waarvan Maxwell veroordeeld is én prins Andrew snelletjes een financiële deal heeft gesloten met tenminste één van de seksslachtoffers, was die prins dus één van de meest prominente misbruikers van allemaal. En niet alleen prominent, maar ook regelmatig. Hij maakte er een routine van. Steeds weer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten