Bijltjesdag! Epstein namen vandaag bekend: 'Nóg een prins, een president, een premier, een eigenaar van een hotelketel'

Cultuurjan 02, 10:30
Vandaag worden waarschijnlijk documenten publiekelijk gemaakt inzake de rechtszaken tegen Jeffrey Epstein, de knetterrijke 'investeerder' die meisjes misbruikte en hen inzette om rijke en machtige mannen te beïnvloeden en te chanteren. Volgens Amerikaanse kranten staan er namen in die voor heel wat controverse gaan zorgen.
Eén van de belangrijke namen is, hoe kan het ook anders, die van Bill Clinton. Dat zal niemand verbazen. 'John Doe 36' wordt hij genoemd in de documenten. Maar dat is Clinton dus. Hij wordt 50 keer genoemd. Dat hij erin staat is nogal wiedes. Clinton had nauw contact met Epstein en neukt al decennia alles dat los en vast zit - behalve zijn eigen vrouw.
Daarnaast wordt prins Andrew ook genoemd. Ook dat is niet verrassend. Deze Britse royal wordt immers ook al jaren afgerekend op zijn banden met Epstein. En terecht. Want Andrew is, net als Clinton, een enorme viezerik. Dat zo'n man zich nog prins mag noemen is eigenlijk gewoon misselijk makend.
Maar daar blijft het niet bij. Volgens Amerikaanse kranten worden de documenten over Epstein vandaag vrijwel zeker bekendgemaakt. De namen die erin staan van mensen die 'zaken' deden met Epstein, naar zijn eiland vlogen, en in zijn seksvliegtuig zaten?
Nou, het zou onder meer gaan om tenminste nóg een prins (hallo, iemand die denkt dat het wel eens om een Nederlandse prins kon gaan?), 'een welbekende premier', een eigenaar van een Franse hotelketel en nog veel meer ondernemers, investeerders en politici. We willen ook kijken naar namen als die van Bill Gates - want ook die had contact met Epstein. Zijn scheiding van zijn vrouw zou daar zelfs deels door veroorzaakt zijn volgens de roddelbladen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS steken we ons hoofd NIET in het zand. Wij begrijpen dat de rijken en machtigen vaak de meest ranzige mensen op aarde zijn. Daarom willen we daar met alle bereidheid over schrijven. Maar er is een probleem: elke keer dat we dat doen worden we door Big Tech bestraft. Daarom hebben we jouw steun nodig. Doneer aan DDS en help ons pal te staan tegen de ranzige elites die in de schaduwen de meeste ranzige misdaden begaan.
Het ergste van dit alles is dat we al jaren weten dat het misbruik-systeem van Epstein rond heel veel bekende en machtige figuren draaide... maar dat letterlijk geen enkele van die figuren verantwoordelijk is gehouden. Epstein zat vast (en is gestorven in de gevangenis) en zijn handlanger Ghislaine Maxwell zit nú vast - veroordeeld voor het ronselen van meisjes. Maar we zien geen enkele veroordeling van mannen met wie die geronselde meisjes vervolgens dingen deden.
Het is alsof dat deel van het verhaal totaal is losgelaten. Meisjes werden geronseld, vervolgens werden ze gedwongen om seks te hebben met de rijken en machtigen... de organisatoren van dit systematische misbruik zijn gepakt, maar de gebruikers ervan worden met rust gelaten.
Hoe kan dat?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten