shutterstock 2222838093

Geheime documenten! Slachtoffer: 'Pedo Epstein vertelde me dat Bill Clinton ze jong wilde'

Buitenlandjan 04, 11:02
Een persoon die beweert slachtoffer te zijn van Jeffrey Epstein, heeft verklaard dat Epstein haar vertelde dat Bill Clinton, de voormalige president van de Verenigde Staten, een voorkeur had voor jongere personen.
In documenten die woensdagavond zijn gepubliceerd, staat een verklaring uit mei 2016 van Johanna Sjoberg. Zij getuigde over haar werving door Epstein voor werk als masseuse.
"Sjoberg verklaarde in 2016 tegenover advocaten dat Epstein haar had meegedeeld dat 'Clinton jongere meisjes prefereert', volgens een rapport van de Daily Mail.
In deze onlangs vrijgegeven documenten wordt de naam van Clinton tot 50 keer aangehaald. Een vertegenwoordiger van Clinton vertelde aan CNN dat hij onwetend was over Epsteins "gruwelijke misdaden" toen ze elkaar ontmoetten, en benadrukte dat het "bijna twee decennia geleden is sinds Clinton voor het laatst contact had met Epstein."
De onthullingen bevatten echter ook informatie dat Ghislaine Maxwell, een naaste van Epstein, ontkende dat zij Bill Clinton ooit op Epsteins eiland in het Caribisch gebied heeft ontvangen. Ze bevestigde echter dat de voormalige president wel heeft gereisd met Epsteins beruchte privévliegtuig, bekend als de "Lolita Express."
"De beschuldiging dat Clinton op Jeffreys eiland heeft gegeten, is volledig onwaar," zei Maxwell tijdens haar getuigenis in 2016. "Ik ben ervan overtuigd dat hij wel heeft gegeten aan boord van Jeffreys vliegtuig."
Maxwell gaf aan dat ze niet precies wist hoe vaak de voormalige president aan boord van Epsteins vliegtuig was. Ze werd ook ondervraagd over haar relatie met Doug Band, een advocaat die Clinton bijstond na zijn presidentschap. Volgens een rapport van de Daily Mail:

Band was bij Clinton tijdens sommige van zijn ontmoetingen met Epstein, inclusief de beruchte reis naar Afrika in 2002 aan boord van het privévliegtuig van de pedofiel, met passagiers zoals Kevin Spacey en Chris Tucker. Foto's van deze reis laten zien hoe Clinton een massage ontvangt van Chauntae Davies, een slachtoffer van Epstein die werkte als stewardess op het vliegtuig, bijgenaamd de 'Lolita Express'.

Clinton beschreef Epstein later als een "uiterst succesvolle financier en een toegewijde filantroop met een diep begrip van wereldwijde markten en uitgebreide kennis van wetenschap in de 21ste eeuw".
Maxwell ontkende een "romantische" relatie met Band te hebben, maar erkende dat ze hem kende.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten