shutterstock 2060198033

Facebook slaat weer toe: Het vernietigt de pagina van opiniemaker Robert Spencer

Buitenlandjun 07 2023, 23:00
Facebook heeft opnieuw toegeslagen door de pagina van opiniemaker Robert Spencer te vernietigen. Het is geen verrassing meer dat socialemediagiganten zich verzetten tegen de vrijheid van meningsuiting en vijandig staan tegenover afwijkende meningen die niet in lijn zijn met het extreemlinkse gedachtegoed. De documentatie van deze onverdraagzaamheid is overweldigend. Daarom was het geen verrassing dat Facebook de pagina van Robert Spencer heeft vernietigd.
Het is een schrale troost om te beseffen dat degenen met afwijkende meningen worden verpletterd door linksen, simpelweg omdat ze onze argumenten niet kunnen weerleggen of ons op rationele wijze kunnen tegenspreken op een gelijk speelveld. Ze beheersen vandaag de dag de meeste primaire communicatiemiddelen en gebruiken hun macht om ons het zwijgen op te leggen. Maar laten we onszelf feliciteren met het feit dat we hen intellectueel hebben uitgedaagd. Ondanks dat ze ons bedekken met leugens en verdraaiingen, blijven we de waarheid verspreiden naar een selecte groep goede kennissen op onze overgebleven kleine platforms.
Het is belangrijk om de rol van Elon Musk, de aankoper van Twitter, te erkennen. Zijn actie heeft de socialemediagiganten enigszins teruggedrongen in hun totalitaire agenda, zij het niet zo veel als we hadden gehoopt. Zonder zijn tussenkomst zouden deze giganten bijna klaar zijn geweest met het uitvoeren van hun repressieve plan.
Deze aanval op de vrijheid van meningsuiting door Facebook is ronduit verontrustend. Het is onacceptabel dat een platform dat beweert een ruimte te zijn voor vrije uitwisseling van ideeën, selectief meningen censureert en onderdrukt die niet overeenkomen met hun eigen politieke agenda. Dit gedrag getuigt van een totalitaire mentaliteit die geen plaats heeft in een democratische samenleving.
We moeten ons verzetten tegen deze voortdurende onderdrukking en censuur. Het is essentieel dat we blijven strijden voor de vrijheid van meningsuiting, zelfs als het voelt alsof we op een ongelijke strijd vechten. We moeten de waarheid blijven verspreiden en alternatieve platforms ondersteunen die ons de ruimte geven om onze stem te laten horen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Het is hoog tijd dat er verandering komt. Socialemediagiganten moeten verantwoordelijkheid nemen voor hun handelingen en stoppen met het onderdrukken van afwijkende meningen. Alleen op die manier kunnen we een eerlijke en open samenleving creëren waarin alle stemmen worden gehoord en gerespecteerd. Laten we ons verenigen en de strijd voor vrijheid van meningsuiting voortzetten, ondanks de obstakels die voor ons liggen. De Dagelijkse Standaard wil vooroplopen in deze strijd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten