Filmpje! Britten juichen #MenToo held Johnny Depp toe: "Johnny, Johnny, Johnny!"

Buitenlandjun 04 2022, 12:18
Acteur Johnny Depp vertrok na afloop van zijn rechtszaak tegen zijn ex en duivelskind Amber Heard direct naar het Verenigd Koninkrijk. Hij zou daar namelijk gaan toeren met rocker Jeff Beck. En dat was maar goed ook. Want Depp wordt overal in het VK op waanzinnige wijze begroet door fans die door rechtszaak zijn gaan inzien dat niet hij, maar Heard de misbruiker in hun huwelijk was.
De rechtszaak tussen Depp en Heard is in het voordeel beslist van de eerste. Op alle drie de punten van smaad en laster kreeg hij gelijk. De jury veroordeelde Heard tot het betalen van 15 miljoen dollar, hoewel dat in verband met de juridische regels in Virginia terug werd gebracht tot 10.350.000 dollar, is het natuurlijk nog steeds een behoorlijk bedrag... zeker als je bedenkt dat de gefaalde nepactrice Heard dat geld helemaal niet heeft.
Nou krijg zij ook 2 miljoen toegekend omdat Depps advocaat was onvriendelijke dingen had gezegd - waarvan 1 opmerking volgens de jury niet klopte - maar de uitspraak van de jury liet er geen twijfel over bestaan: de mannen en vrouwen waren ervan overtuigd dat Depp a) Heard nooit misbruikt heeft, b) dat Heard over werkelijk álles liegt (je had haar getuigenis moeten zien, het was afschuwelijk. Het mens kán de waarheid niet spreken, zelfs als de waarheid in haar voordeel is), en c) dat Heard juist het agressieve monster in hun huwelijk was.

Toeren in het Verenigd Koninkrijk

Na de laatste dag van de rechtszaak (maar voor de uitspraak van de jury) vertrok Depp naar het Verenigd Koninkrijk. Zijn mattie, rocker Jeff Beck, had hem namelijk uitgenodigd om daar met hem te toeren: Depp speelt gitaar en zingt ook. Sterker nog, de twee namen enkele jaren geleden een nieuwe versie op van Isolation (John Lennon); een nummer dat nu bezig is met een opkomst in de hitlijsten.
Als Depp nerveus was over het soort receptie dat hij zou ontvangen in het VK, nou, dan was er goed nieuws voor hem: de reactie van het publiek was ongelooflijk positief.
En hier zijn beelden van fans die "Johnny, Johnny, Johnny" scanderen na afloop van het concert dat hij en Beck gaven in de Royal Concert Hall in Glasgow:
Deze beelden zien ze overal in het VK: steeds weer staan er honderden of zelfs duizenden fans klaar om Depp toe te juichen. Want iedereen heeft de rechtszaak tussen hem en Heard op de voet gevolgd... en daardoor weet iedereen dus dat er ´écht gebeurd is. Heard was de mishandelaar, niet Depp. Heard loog over álles. Depps filmcarriere is geheel onterecht enorm beschadigd door Heard... maar uiteindelijk is er tóch gerechtigheid geweest.
Heel leuk voor Depp: Tom Hamilton, bassist van Aerosmith, heeft vannacht ook nog even zijn steun voor hem uitgesproken:
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Zo, wat zal dit genieten zijn voor Depp. En Heard? Die zit geloof ik ergens verstopt in een bunker in de woestijn in Amerika.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten