Screenshot 2021 08 21 at 093318

Filmpje! Canadese premier Justin Trudeau tegen ongevaccineerden: “Denk niet dat je in een vliegtuig of trein kan stappen”

Buitenlandaug 21 2021, 9:42
De Canadese premier Justin Trudeau zegt dat ongevaccineerde Canadezen niet meer met het vliegtuig of de trein moeten kunnen reizen. Want, zegt hij, daarmee zouden ze "gevaccineerden in gevaar brengen." "We moeten sterk zijn in de toekomstige beslissingen die we nemen en we moeten mensen voorop stellen," voegt Trudeau vervolgens nogal ironisch toe tijdens een campagnespeech.
Justin 'Blackface' Trudeau is hard campagne aan het voeren vanwege de verkiezingen die 20 september zullen plaatsvinden. Als je dacht dat hij daarom wat voorzichtiger te werk zou gaan en ongevaccineerden met respect zou bejegenen kom je bedrogen uit. De man is 100% coronafascist aan het gaan.
Kijk maar naar dit filmpje van Trudeau die een campagnespeech geeft. Zijn boodschap aan ongevaccineerden is luid en duidelijk: als ze zich niet laten vaccineren, nou, dat is hun keuze. Maar het gevolg is wel dat ze dan worden uitgesloten van het maatschappelijk leven.
[video width="640" height="360" mp4="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2021/08/TLtK33gnApRJqtFX.mp4"][/video]

Uitsluiten

"Jullie verdienen een overheid die blijft zeggen: 'Laat je vaccineren.' En weet je wat? Als je je niet wilt laten vaccineren, prima, dat is jouw keuze. Maar denk niet dat je samen met gevaccineerden in een vliegtuig of een trein kunt stappen zodat je hén in gevaar brengt," aldus Trudeau woedend tegen mensen die zich niet laten inenten.
"We moeten sterk zijn in de toekomstige beslissingen die we gaan nemen. En we moeten mensen vooropstellen, wat we natuurlijk altijd gedaan hebben," vertelt Trudeau vervolgens aan zijn publiek. Daarna blijft hij daar nog even op doorgaan en pretendeert hij de belangen van álle Canadezen altijd te dienen.
Van álle Canadezen behalve van ongevaccineerden, blijkbaar. Want die worden door hem overduidelijk tot tweederangsburgers verklaard.
En zo is het grote uitsluiten van ongevaccineerden begonnen. In eigen land was er onlangs nog een universitair docente die liet weten geen ongevaccineerden in haar collegezaal te willen. Daarbij gebruikte ze precies dezelfde drogreden als Trudeau: dat ongevaccineerden gevaccineerden in gevaar zouden brengen. Wat natuurlijk gek is aangezien gevaccineerden juist beschermd zouden moeten zijn.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het is ongelooflijk dat we dit moeten meemaken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten