screen shot 2024 06 15 at 110615jpg

Filmpjes! Nigel Farage is HARD BEZIG in Engeland: 'Vrouwen hebben geen dingeling en STOP massa-immigratie!'

Buitenlandjun 15, 10:30
Nigel Farage is goed bezig! De Nexit-man is leider van Reform UK geworden en wil op 4 juli als partijleider toeslaan bij de Britse verkiezingen. En ja, hij ligt op koers. Volgens de peilingen is Reform UK nu namelijk al groter dan de Tories van premier Sunak. De reden? Farage is de enige politicus die de Woke-LHBTI-gekte aankaart en die vol op het orgel gaat tegen de massa-immigratie.
De nieuwste peilingen tonen aan dat Farage's partij de Conservatieven heeft ingehaald. Dat is geen geringe prestatie. In het Verenigd Koninkrijk hebben de Tories en Labour namelijk écht een monopolie op de macht. Soms mogen de LibDems een beetje meedoen, maar dat is het dan wel. Een nieuwe partij als Reform die de Tories bedreigt? Ongelooflijk.
In Engeland is migratie net zo'n heet onderwerp als bij ons. Farage is de enige die er iets aan wil doen. Zo legde hij in een tv-debat onlangs uit dat er zoveel 'legale migranten' naar Engeland komen dat er letterlijk elke twee minuten een huis bij gebouwd moet worden. Niet voor Britten zelf, maar om die migranten in op te vangen. Het zijn knettergekke cijfers:
Ook wordt Groot-Brittannië al jaren gegijzeld door Woke. Gewone Britten zijn daar klaar mee, maar de elites - in de politiek en de media - gaan er stug mee door. Farage is daar klaar mee. Eén van zijn meest populaire verkiezingsleuzen is dan ook: "Een vrouw kan geen penis hebben." Je zou denken dat dit nogal wiedes is, maar tegenwoordig moet dat blijkbaar hardop gezegd worden.
Farage ligt nu op koers om zetels te behalen in het Britse Lagerhuis, wat hun Tweede Kamer is. De Conservatieven roepen steeds dat een stem op Reform een verloren stem is - in Brittannië hebben ze een winner takes all systeem in districten - maar die argumentatie wordt steeds minder logisch. Als je nu naar de cijfers kijkt kun je eigenlijk alleen maar concluderen dat, als rechtse kiezers Labour willen dwarszitten, ze op Reform moeten stemmen. Die partij lijkt een betere kans te hebben om een aardig percentage binnen te halen dan de Tories.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Voor Reform wordt het van groot belang om zetels binnen te halen. Als dát lukt - in dat winner takes all systeem - dan kan de partij echt dé oppositiepartij van Groot-Brittannië worden, en daarna doorgroeien tot een club die zelfs aan de macht kan komen. Ja, het is dus een project van de lange adem om écht wat te veranderen. Dat klopt. Maar het is een situatie die wel degelijk hoopvol is, ook al omdat Farage echt weigert politiek correct te zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten