palestina flagg stortinget foto brage aronsen

Gedreven door anti-westerse minachting: Linkse steun voor Hamas ontmaskerd als blinde zelfhaat

Buitenlandokt 19 2023, 19:00
Het is niet langer te negeren: de aanhoudende steun van links voor de Palestijnse zaak, te midden van een hardnekkige doofheid voor de realiteiten van Israël, is volgens de Franse antropologe Florence Bergeaud-Blackler in de Telegraaf, niets meer dan een walgelijke manifestatie van zelfhaat. “De demonstranten projecteren hun afkeer van het egoïstische, kapitalistische westen op de Palestijnse zaak', verklaart de antropologe .
Je hoeft niet ver te zoeken om de bewijzen hiervan te vinden. Beschouw simpelweg de massale demonstraties die in Europa worden gehouden in een ongezonde verering voor de zaak van Gaza; gebeurtenissen te vaak verklaard als slechts een teken van falende integratie.
Maar nee, dringt Bergeaud-Blackler aan, een van de toonaangevende experts op het gebied van de politieke islam in Frankrijk, er is meer aan de hand. “Dat de meerderheid van de Europese moslims anti-Israël is, behoeft geen verdere bewijzen. Wat echter verbazingwekkend is, is het genadeloze gebrek aan begrip voor Israël bij links en de vastbeslotenheid van sommige zogenaamde ‘progressieven’ om de terreurorganisatie van Hamas niet volledig te veroordelen."
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is tijd dat we deze valse vrienden van het Palestijnse volk ontmaskeren voor wat ze echt zijn: fanatici, gehersenspoeld door een haat tegen de westerse beschaving, die de Palestijnen op idealistische wijze zien als underdogs, die logischerwijs recht hebben op zelfbeschikking. Is het niet hoog tijd dat deze schijnheiligen op links deze gevaarlijke ideeën opgeven en de realiteit onder ogen zien? Het is typerend dat ze Israël, een bolwerk van democratie en vrijheid in het Midden-Oosten, afwijzen ten gunste van een organisatie die bekend staat om haar terroristische activiteiten. Het wordt tijd dat deze ideologie, gemaskeerd als 'solidariteit', wordt afgebroken. Hun haatdragende agenda moet worden blootgelegd en hun ongegronde steun voor de Palestijnse zaak (voor Hamas red.) moet worden gestopt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten