shutterstock 2014514525

"God zegene Hongarije!" Hongaren stemmen massaal tegen transgender-seksvoorlichtingsgekkigheid

Buitenlandapr 04 2022, 9:57
Niet alleen heeft Viktor Orban de Hongaarse verkiezingen met overmacht gewonnen, maar de resultaten van een referendum dat tegelijk gehouden werd is ook een geweldige zege voor hem. Tussen de 92% en 96% van de Hongaren stemden namelijk tegen allerlei transgekkigheid. Dit omdat ze in dat land nog wél geloven dat je kinderen moet beschermen.
Hongarije hield gisteren niet alleen parlementsverkiezingen, maar ook een referendum over de vraag of seksueel getinte media in seksvoorlichting en seks-transformatie-informatie al dan niet geband moet worden als het gaat over het targeten van schoolkinderen.
Nou, de resultaten spreken voor zich. 67% van de Hongaren deden mee aan het referendum en 92% tot 96% stemden tegen de achterlijke transgender/seksualiteitsvoorstellen die gepusht worden door extreemlinks.
"Steunt u het onderwijs van seksualiteit aan minderjarige kinderen in het publiek onderwijs zónder dat de ouders hiervoor toestemming hebben gegeven?" is één vraag. "Steun je de promotie van geslachtsverandering-therapie voor minderjarige kinderen?" is vraag twee. "Steun je de onbeperkte blootstelling van kinderen aan seksueel expliciete media-uitingen dat kinderen kan beïnvloeden in hun ontwikkeling?' was vraag drie. En dan kwam vraag vier: "Steun je het tonen van geslachtsverandering-content aan jonge kinderen?"
Steeds weer stemden tussen de 92% en 96% van de Hongaren "nee" op deze vragen. Let wel, Orbans partij Fidesz kreeg meer dan de helft van de stemmen. Dit betekent dus dat ook heel veel zogenaamde linkse Hongaren werkelijk niets zien in wat zij als transgendergekkigheid en 'progressieve sekualiteits-issues' beschouwen.
https://twitter.com/visegrad24/status/1510768731445731332
Hoewel links dit ongetwijfeld heel vervelend vindt denken rechtse waarnemers daar heel anders over. De invloedrijke Amerikaanse conservatief Jack Posobiec houdt het simpel: "God zegene Hongarije."
https://twitter.com/JackPosobiec/status/1510830715927089156
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo. Er staat dus in ieder geval nog één Europees land pal tegen de linkse gekte.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten