assange 3

Kijk! Tucker Carlson praat met Stella Assange: 'Wat vind je ervan dat de CIA Julian wil vermoorden?'

Buitenlandfeb 22 , 15:00
Het Amerikaanse journalistieke fenomeen Tucker Carlson heeft gesproken met de vrouw van Julian Assange, Stella. In een extreem controversieel moment vroeg hij haar wat ze ervan vindt dat het bewezen is dat CIA baas Mike Pompeo haar echtgenoot dood wil hebben. "Hij is een levensgevaarlijke man," antwoordde Stella. "Iedereen is bang voor hem."
Er zijn extreem naïeve mensen die denken dat het gezin Assange en hun bondgenoten overdrijven als ze zeggen dat Julian zijn leven niet zeker zal zijn als hij door Engeland uitgeleverd wordt aan Amerika. Laat mij dit heel duidelijk zeggen: naïever dan dat wordt het niet. Het is namelijk bewezen dat CIA-topman Mike Pompeo hem dood wil hebben. Hij heeft daar in het verleden zelfs over gesproken met het Witte Huis. Over hoe Assange uit de weg geruimd kon worden.
Tucker Carlson sprak met Stella Assange en vroeg haar wat ze daarvan vindt. Haar antwoord zou moeten fungeren als een wake up call for álle vrijheidslievende mensen in de wereld.

🇺🇸TUCKER: WHAT DID YOU THINK OF MIKE POMPEO TRYING TO MURDER YOUR HUSBAND? Stella Assange: "Well, I think the CIA is a rogue organization that everyone on every level of US politics is terrified of. They are trained to assassinate; they are trained to fabricate information…

Mario Nawfal
Mario Nawfal
@MarioNawfal

🇬🇧🇺🇸 TUCKER CARLSON ON ASSANGE TUCKER: "I mean, we're running the true reality, which is that Julian's a journalist that exposed the wrongdoing of the country that's trying to extradite him. And the US is just trying to attack Julian with all sorts of nonsense."

2.1K
Reply

"Levensgevaarlijk"

"Nou, ik denk dat de CIA een losgeslagen organisatie is waar iedereen op elk niveau van de Amerikaanse politiek bang voor is," aldus Stella Assange. "Ze zijn getraind om te moorden; ze zijn getraind om informatie te verzinnen en die in de media te plaatsen, propaganda-oorlogsvoering te voeren en regeringen omver te werpen."
"En weet je, Mike Pompeo's vermogen om zich door Washington te bewegen zonder gevolgen, ik denk niet dat het komt door zijn aantrekkelijkheid voor de kringen in Washington, maar omdat hij daar wordt gezien als een gevaarlijk persoon," ging ze verder.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL voor de meningsvrijheid en de persvrijheid. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons criminele organisaties als de CIA elke dag weer te bestrijden!
"Hij is een gevaarlijk individu, zelfs binnen de CIA," concludeerde ze. "We kennen het verhaal over Julian en het moordcomplot omdat mensen binnen zijn organisatie zeiden dat hij het spoor bijster was, dat hij geobsedeerd was geraakt door Julian, dat hij Julian wilde doden en dat hij het daarover had met het Witte Huis."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten