20211103 Tweede Kamer debat over corona 036

EXCLUSIEF Geert Wilders viert 18 jaar PVV: Timmermans verkettert ons maar wij zijn “beresterk!”

Politiekfeb 22 , 14:00
Vandaag is het een gedenkwaardige dag voor politiek Nederland: de Partij voor de Vrijheid (PVV) viert haar 18e verjaardag. Een mijlpaal van volwassenheid, een bevestiging van haar onwrikbare positie in het hart van de Nederlandse democratie. Geert Wilders heeft op X (voorheen Twitter) zijn vreugde en dank uitgesproken: "De PVV bestaat vandaag 18 jaar! Bedankt Nederland voor de massale steun! We zijn de grootste partij van NL! Bij ons staan Nederlanders op 1!" Exclusief voor DDS kijkt Wilders terug op 18 jaar PVV.
Deze woorden van Wilders resoneren met een diepe trots en een ongeëvenaarde toewijding aan het Nederlandse volk. De PVV, sinds haar oprichting een baken van hoop voor velen en één van de opvolgers van het geluid van Pim Fortuyn, heeft zich onophoudelijk ingezet voor de belangen van de gewone Nederlander. De PVV heeft gevochten tegen de verstikkende greep van de Europese Unie, onvermoeibaar gewaarschuwd voor de gevaren van ongecontroleerde immigratie en de islamisering, en gestreden voor het behoud van onze nationale identiteit, cultuur, en waarden. Dit deed de PVV altijd met klare taal, waar geen speld tussen te krijgen is.  
Onder Wilders' leiding heeft de PVV belangrijke wapenfeiten op haar naam staan. Van het aan de kaak stellen van de falende multiculturele samenleving tot het verdedigen van de vrijheid van meningsuiting tegen elke poging tot inperking. De partij heeft zich ingezet voor lagere belastingen voor de hardwerkende Nederlander, het tegengaan van de groene gekte die ons land dreigt te ontwrichten, en het vooropstellen van de veiligheid van onze burgers in elke beleidsbeslissing.
Deze 18e verjaardag markeert niet alleen de volwassenheid van de PVV maar bevestigt ook haar status als de stem van het volk. Een partij die durft te zeggen wat miljoenen Nederlanders denken maar niet altijd durven uit te spreken. Het is een feestdag voor iedereen die droomt van een Nederland waarin onze tradities worden geëerd, onze vrijheden onaantastbaar zijn, en onze toekomst veilig is.
In de viering van 18 jaar PVV mogen we echter niet vergeten dat het enige lid van de partij, Geert Wilders, een ongekend persoonlijk offer heeft gebracht voor zijn onwankelbare inzet: het opgeven van zijn vrijheid. Al meer dan 18 jaar leeft Wilders onder strenge beveiliging, ver verwijderd van het normale dagelijkse leven, niet in staat om terug te keren naar zijn eigen huis, maar gedwongen om te verblijven in safe houses. Deze ingrijpende maatregelen zijn het directe gevolg van meerdere fatwa's die tegen hem zijn uitgesproken vanuit de moslimwereld, een duidelijk teken van de ernstige bedreigingen waarmee hij te maken heeft vanwege zijn politieke standpunten. Het is een herinnering aan de hoge prijs van het strijden voor vrijheid van meningsuiting en het beschermen van onze westerse waarden, een last die Wilders al bijna twee decennia draagt met een ongeëvenaarde moed en vastberadenheid.  
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS bekennen wij kleur en zijn we duidelijk over onze conservatief patriottische inslag. Terwijl andere media pretenderen objectief te zijn, geloven wij dat ware objectiviteit in de media een illusie is. Juist daarom is ons werk van cruciaal belang. Dag in, dag uit brengen wij een conservatief patriottisch geluid. Ben jij het met ons eens? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons om op onze unieke manier de dagelijkse gebeurtenissen te belichten.
Wilders reflecteert op 18 jaar PVV: ''Het unieke PVV geluid zal nooit verloren gaan!''
Wilders zelf reflecteert op deze mijlpaal exclusief voor DDS met een boodschap van dankbaarheid en vastberadenheid: "Ik ben echt ontzettend trots op alle PVV'ers, kiezers en gekozenen voor wat we samen hebben bereikt de afgelopen 18 jaar. Wat begon in een klein hokje ergens weggestopt op een paar zolderkamers in de Tweede Kamer (de groep Wilders tijd, ik als éénpitter in de Kamer en Martin (Bosma red,) als enige medewerker, nu respectievelijk leider grootste fractie en Kamervoorzitter), is verworden tot de grootste partij van Nederland.
We zijn een echte volkspartij (de enige echte), iedereen is welkom, we praten gewone mensentaal, hebben lef als geen ander, komen op de voor gewone man en vrouw en zetten Nederlanders op 1. Natuurlijk zijn er ook krachten in politiek en media die ons het liefste van het toneel zien verdwijnen. Kijk naar Timmermans gisteren die in zijn bewoordingen over mij niet onderdoet voor Melkert eerder tegen Fortuyn - ik hou mijn hart vast voor de gevolgen, de bedreigingen stromen inmiddels binnen - of columnisten die ons bewust in de verkeerde hoek duwen. Maar de PVV is beresterk, onze kiezers zijn niet gek maar juist heel erg slim, en we gaan altijd maar dan ook altijd door en zullen alleen maar sterker worden.
Ik ben dit jaar twintig jaar mijn persoonlijke vrijheid kwijt en zal blijven knokken tot mijn laatste adem om Nederlanders hun vrijheid te laten houden. Regeren willen we ook dolgraag, compromissen zullen we moeten sluiten, maar het unieke PVV geluid zal nooit verloren gaan!''
De Dagelijkse Standaard feliciteert de PVV en Geert Wilders van harte met deze mijlpaal. Het is een viering van moed, vastberadenheid, en de onwankelbare liefde voor ons mooie land. De PVV staat na 18 jaar sterker dan ooit, klaar om Nederland te leiden naar een toekomst waarin we werkelijk op nummer één staan. Het 18e levensjaar is de PVV goed begonnen door de grootste partij van Nederland te zijn en door de Kamervoorzitter te leveren in de persoon van Martin Bosma. Hopelijk is het de PVV gegund om een premier en ministers te leveren in het nieuwe kabinet. En gaan we in het land ook PVV burgemeesters en Commissarissen van de Koning zien. Daarom zeggen wij op naar de volgende 18 jaar!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten