shutterstock 2275862621

Walgelijke Frans Timmermans GAAT LOS in tirade over Wilders: "Hij is een bewonderaar van Poetin!"

Politiekfeb 22 , 11:00
In een nieuwe explosie van ongefundeerde kritiek heeft onze nationale schande, Frans Timmermans, wederom zijn giftige pijlen gericht op Geert Wilders, de onbetwiste kampioen van de Nederlandse democratie. In een tijd waarin Wilders en de PVV, na het behalen van een historische overwinning met maar liefst 37 zetels, nog steeds in de lift zitten - met peilingen die wijzen op een mogelijke tsunami van 52 zetels - vindt Timmermans het nodig om de wil van het volk te minachten. Waar haalt hij het lef vandaan?
Volgens Timmermans is Wilders "extreemrechts" en een "bewonderaar van Poetin", twee beschuldigingen zo absurd dat ze enkel passen in het sprookjesboek dat Timmermans blijkbaar als zijn politieke kompas gebruikt. Deze man, die zichzelf als een soort moraalridder ziet, bewijst keer op keer dat hij een antidemocraat pur sang is, met een verbluffend gebrek aan respect voor de kiezer.
Laten we de feiten niet uit het oog verliezen: Wilders heeft juist afstand genomen van Poetin. Sterker nog, onlangs sprak hij publiekelijk zijn steun uit voor Oekraïne en nam hij afstand van Rusland. Iets wat Timmermans gemakshalve negeert in zijn beschamende tirade. Het is duidelijk dat Timmermans niet alleen een gevaar is voor de waarheid, maar ook voor de democratische principes die hij pretendeert te verdedigen. Zijn uitspraken over Wilders en de PVV zijn niets minder dan een schandelijke poging om de stem van het Nederlandse volk te ondermijnen.
Wilders en de PVV hebben niet alleen het recht maar de plicht om hun rechtmatige plaats in de regering in te nemen. Alles minder zou een verraad zijn aan de miljoenen Nederlanders die hun stem hebben laten horen. Blijkbaar vindt de radicaal linkse engnek Timmermans dat helemaal geweldig, maar gewone mensen denken daar toch echt anders over.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met die lafhartige aanvallen van Timmermans op de PVV. Dit is WALGELIJK. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Het Vrije, Echte Rechtse Geluid kan alleen bestaan met jouw steun. Doneer daarom aan DDS via BackMe en help ons deze quasi-Sinterklaas elke dag te bestrijden.
Niet Geert Wilders, maar Fransje Timmermans zelf is een gevaar voor de Nederlandse democratie. Sterker nog, hij is duizend keer gevaarlijker dan Poetin - over wie hij alsmaar wil klagen en die hij wegzet als een soort van nieuwe Hitler die heel Europa onder de voet wil lopen. Poetin wil een deel van Oekraïne inlijven, ja. Maar voor Néderland is hij totaal niet gevaarlijk. Timmermans aan de andere kant... als die man het voor het zeggen krijgt in ons land wordt onze democratie totaal gesloopt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten