LOL! WHO beslist dat de Covidpandemie niet voorbij is

LOL! WHO beslist dat de Covidpandemie niet voorbij is

De halve en hele globalistische communisten van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) hebben besloten dat de "Covidpandemie" (of Coronapandemie) nog niet voorbij is. Critici denken dat de voornaamste reden voor dit besluit is dat de WHO het erg plezant vindt om veel macht en invloed te hebben. Tegelijkertijd zijn er nog wat mondkapjesgeobsedeerden die zich wérkelijk druk maken om dit virus.

"Covid blijft een wereldwijde gezondheidsnoodgeval," aldus de hoogste baas van de WHO Tedros. Volgens hem moeten alle landen op deze aardbol dus bijzonder fanatiek en agressief blijven in hun 'bestrijding' van het virus.

Het zijn opmerkelijke uitspraken aangezien we in Nederland hebben gezien dat, hoewel er nog steeds corona is, de meeste mensen aan heel andere oorzaken overlijden, en dat zelfs de bruut hoge oversterfte niet gewijd kan worden aan corona.

Logischerwijze is er dan ook flink wat kritiek op Tedros en zijn globalistische organisatie. Adel Meyer verwoordt het waarschijnlijk het beste op Twitter: "En ik heb besloten dat de WHO irrelevant is," schrijft zij namelijk. De reactie van Troy Sega mag er ook zijn: "Ach shit, nou, dan moet ik mijn mondluier maar weer opdoen dus!"

David Lightman heeft ook een heel goede reactie. Want die schrijft: "Het is voorbij." Vervolgens voegt hij een plaatje toe waaruit blijkt dat... ja, het eigenlijk best wel voorbij is ja. Dat is ook niet zo gek, natuurlijk, want hoewel de zogenaamde 'vaccins' extreem ineffectief zijn is natuurlijke immuniteit natuurlijk wel een dingetje.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Natuurlijk ligt Tedros behoorlijk onder vuur. Zijn eigen land Ethiopië heeft hem fel bekritiseerd omdat hij volgens de overheid actief steun levert aan (inclusief het regelen van wapens!) de Marxist-Leninistische groep Tigray People's Liberation Front (TPLF), waar hij een trots lid van is. Hij was ook minister van Volksgezondheid voor die Marxistisch-Leninistische organisatie, toen TPLF nog de macht in handen had. In de afgelopen jaren waren er conflicten tussen de (nieuwe) regering en de groep... volgens de autoriteiten aldaar heeft Tedros de groepering dus op illegale wijze gesteund.

Volg mij op Twitter.

Lees meer over:
COVID-19 Coronapandemie WHO

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties