Moedige Duitse boeren blokkeren boot met Duitse slachter/minister aan boord

Buitenlandjan 05 , 8:00
Duitse boeren hebben de aanval nu echt ingezet op de wanstaltige slachters in het Duitse kabinet; de globalisten die de Duitse agricultuur totaal willen slopen in naam van een belachelijke strijd tegen 'stikstof' en 'voor' het 'klimaat.' Honderd landbouwers blokkeerden gisteren de aanlegsteiger van de overzetboot in Schlüttsiel in de deelstaat Sleeswijk-Holstein. Waarom? Omdat de Duitse minister van Economie en Klimaat op de boot zat. Heel goed.
Deze valse slachter van de boerensector in Duitsland, Robert Habeck, vindt het vernietigen van de agricultuur in zijn land helemaal geweldig. De man was daarom lekker met zijn gezin op vakantie gegaan. Ja, dat lees je goed. Terwijl het land in rep en roer is en boeren doodsbang zijn dat ze alles kwijtraken was Habeck van het leven aan het genieten.
Het is tekenend voor het karakter van de globalisten - niet alleen in Nederland (we weten allemaal hoe dat tuig bij ons is), maar dus ook in Duitsland. Deze ranzige types denken écht alleen aan zichzelf. Het boeit ze totaal niet dat ze hun hardwerkende landgenoten in totale chaos storten.
Jammer genoeg voor dit walgelijke figuur denken de boeren daar anders over. En dus kwamen ze in actie. Ze gingen naar de aanlegsteiger en voorkwamen dat hij eraf kon. Als gevolg daarvan moest hij terug naar zijn vakantieeiland.
Habeck zei blijkbaar dat hij teleurgesteld was omdat hij graag met de boeren in gesprek was gegaan, maar die wilden dat niet. Joh, echt niet?! Dat is gek! Want normaal gesproken wil de kip héél graag met de slachter converseren, toch? Of het beoogde slachtoffer met zijn executeur?
Ongelooflijk genoeg heeft de Duitse regering woest gereageerd. Dit soort gedrag is, zeggen de globalisten, onacceptabel. Sterker nog, regeringswoordvoerder Steffen Hebestreit beweert dat het protest "beschamend en in strijd met de regels van democratisch samenleven" is.
Nee, weet je wat daarmee in strijd is? Dat jullie denken dat jullie hele sectoren kunnen afslachten omdat jullie samen met je overlords van de grote internationale organisaties besloten hebben dat onze manier van leven getransformeerd moet worden. Dát is in strijd met "democratisch samenleven."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we PAL achter de boeren, zowel in Nederland als in Duitsland. Helaas betekent dit dat Big Tech ons hard afstraft. Daarom hebben we JOUW HULP nodig om te overleven als website. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de boeren elke dag weer te steunen!
Vreedzaam demonstreren is nadrukkelijk niet in strijd met de democratie. Élke beroepsgroep heeft het recht om te demonstreren - om duidelijk te maken aan de bovenonsgestelden dat hun wangedrag niet geaccepteerd wordt en dat ze hun beleid moeten aanpassen.
Die globalisten willen dat natuurlijk ook wel, maar zij willen ons ervan overtuigen dat élke felle oppositie vanuit de samenleving tegen hun plannen 'ondemocratisch' is. We moeten rustig blijven zitten terwijl ze ons de keel doorsnijden. Als we ons verzetten en zeggen dat we dit niet appreciëren zijn we "ondemocratisch" bezig. Wat een pleefiguren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten