shutterstock 1644525445

Nancy Pelosi blaast op hondenfluitje: ‘Trump moet gestopt worden!’

Buitenlandjul 04, 10:00
De Democraten verkeren in totale paniek nu het voor de hele wereld duidelijk is geworden dat president Joe Biden aan het dementeren is. Zijn mentale aftakeling maakt het onmogelijk voor hem om nog een termijn als president van de Verenigde Staten te ambiëren. Dit brengt de partij in een diepe crisis.
Nancy Pelosi, de Democraat en voormalig Speaker van het Huis van Afgevaardigden, heeft tijdens een interview bij MSNBC een bizarre uitspraak gedaan over de komende presidentsverkiezingen. Ze stelde dat “dit geen normale verkiezing is” en dat “Trump gestopt moet worden”. Pelosi’s woorden zijn veelzeggend en roepen de vraag op: hoe ver zullen de Democraten gaan om hun greep op de macht te behouden?
Oud BBB-Kamerlid Derk-Jan Eppink stelde op X een zeer terechte vraag: “Je vraagt je wel af wat Pelosi hiermee bedoelt. Is dit een hondenfluitje, zo ja voor wie?” Inderdaad, haar uitspraak lijkt een oproep te zijn aan de radicale vleugels binnen de Democratische partij en hun bondgenoten om alles op alles te zetten om Trump te stoppen. Het is een teken van de wanhoop die de partij in haar greep heeft. Het brengt radicale stromingen op gedachten om een Oswaldje te doen.
Het is overduidelijk dat Biden’s cognitieve achteruitgang een enorm probleem vormt voor de Democraten. Zijn vele versprekingen, verwarring en momenten van desoriëntatie zijn niet langer te verbergen. Dit roept ernstige vragen op over zijn geschiktheid om de functie van president uit te oefenen, laat staan om zich verkiesbaar te stellen voor een tweede termijn.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
De Democraten bevinden zich in een precaire situatie. Met Bidens afnemende gezondheid en de dreiging van een herverkiezing van Trump, lijken ze hun grip op de macht snel te verliezen. De partij heeft dringend een nieuwe, capabele leider nodig, maar de tijd dringt en de chaos binnen de partij neemt toe. Vooral politici zoals Pelosi zulke bizarre uitspraken gaan doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten