michaelvdgalien a pack of wolves in the colors of the turkish 08c76c2a 34c4 4e0b 9df4 5029417e6beb 3 1

Ranzige Telegraaf wakkert anti-Turks sentiment aan met leugens over 'Turkse Wolven' gebaar

Buitenlandjul 04, 9:07
In De Telegraaf van vandaag staat een bijzonder ranzig artikel met de titel, "Grijze wolven verdacht van politieke moorden." Daarbij wordt gesteld: "Ophef om handgebaar Turkse voetballer." Het gaat om Merih Demiral die het wolventeken maakte toen hij scoorde in de wedstrijd tegen Oostenrijk. Maar wat De Telegraaf en al die andere nationalistenhaters u niet vertellen is dat dit 'teken' helemaal niet controversieel is.
In Oostenrijk en Frankrijk is "het Grijze Wolven gevaar", zoals Europese media het steeds noemen, verboden. Het zou namelijk een teken zijn van Turkse nazi's! Een soort van Turkse Hitlergroet! 'Ze geven ermee aan dat ze voor geweld zijn, voor moorden, voor genocide!' wordt zelfs geroepen in de media.
Flauwekul. Dit teken wordt door Turkse volkeren letterlijk honderden jaren (1.500 jaar ofzo) gebruikt. En in het moderne Turkije gebruiken heel veel trotse Turken het, niet alleen 'de grijze wolven' (die overigens bijzonder gedomesticeerd zijn de laatste twintig jaar).
Het idee dat dit een teken is dat Demiral politieke moorden hiermee goedkeurt of een enge Turkse nazi is, is leugenachtig tot en met. De enigen gekken die dat pushen zijn:

Dit is echt hele ranzige anti-Turkse en anti-nationalistische stemmingmakerij van De Telegraaf. Dit teken wordt door Turkse volkeren letterlijk honderden jaren (1.500 jaar ofzo) gebruikt. En in het moderne Turkije gebruiken heel veel trotse Turken het, niet alleen 'de grijze…

Image
5
Reply
1) Nederlanders die niet weten waar ze het over hebben en die een hekel hebben aan alle soorten nationalisten
2) Turkenhaters in Nederland die nationalisme in eigen land leuk vinden maar niet in Turkije
3) Koerden in Nederland die zich in dit soort debatten opeens "Turk" noemen en zich publiekelijk uitspreken tegen wat zij "het nationalisme van medeTurken" noemen. Maar feitelijk zijn het gewoon Koerden die bang zijn voor Turks nationalisme, net zoals dat veel Syriërs in ons land niet blij zijn met nationalisme in Nederland
Overigens hoef ik geen gezeur te horen over 'die Koerden wonen sinds jaar en dag in Turkije!' Heel, heel, heel veel Koerden zijn ten tijde van Saddam Hoessein naar Turkije gevlucht. Daar werden ze opgevangen.
Maar goed, dat is een heel ander onderwerp. Waar het hier om gaat is dat dit 'gebaar' van Demiral helemaal niet eng bedoeld is. Dit teken - accepteer maar van iemand die veel in Turkije is, wiens vrouw Turks is, en wiens kind half-Turks is - wordt door enorme groepen Turken gebruikt (tegenwoordig).

Turkse trots

Dat is echt pure onzin. Totaal belachelijk. Er zijn heel veel Kemalisten die trots nationalistisch zijn en die dit teken tegenwoordig gebruiken. Niet als teken dat ze concentratiekampen willen opzetten, maar als teken dat ze trots op hun land en volk zijn. Heel veel (oud-) soldaten gebruiken het teken bijvoorbeeld. Het (oude) leger is een bastion van Kemalisten.
En nee, die mensen hebben niet een hekel aan "alle buitenlanders." Ja, ze zijn nationalistisch en zijn klaar met al die Syriërs in hun land. En alweer ja, ze zijn ook klaar met de aspiraties van Koerdische groeperingen die Turkije in het oosten willen opdelen om er hun eigen landje van te maken... en die al decennialang terroristische aanslagen plegen waarbij gewone Turken bijna allemaal wel familieleden hebben verloren.
Maar "buitenlanders" an sich hebben ze geen hekel aan. Er zijn buitenlanders in Turkije die zij als hun vrienden beschouwen en andersom. Ze hebben zelfs kinderen die thuiskomen met Europeanen. En dat vinden ze helemaal prima (hoewel ze minder blij zijn met Arabieren omdat ze vinden dat die vrouwen vaak niet op een respectvolle wijze behandelen en zich niet goed aanpassen in Turkije).
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Zijn er in Duitsland en Nederland Turkse immigranten die lid zijn van de maffia en/of die wel extreem zijn, en die dit teken gebruiken? Ja. Dat klopt (hoewel ook daar geldt dat er ook daar gewone Turken zijn die dat helemaal niet zo bedoelen). Maar dat projecteren op Turken in Turkije zelf is volstrekt bezopen.
Overigens past dit natuurlijk heel goed in de bredere oorlog tegen het nationalisme in de Nederlandse pers. De Telegraaf weet dat het lezers verliest als het Néderlands nationalisme te veel afkraakt, wat de reden is dat de krant zich dan maar op Turks nationalisme stort en daar een enge karikatuur van maakt. Op die manier kan het nationalisme an sich immers alsnog in het verdomhokje gestopt worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten