michaelvdgalien a car is turned upside down and burned down 750d808f 998c 4a5b a831 a844db9e47b2 2

Onrust en rellen in Turkije: Turken zijn KLAAR met Syrische 'vluchtelingen' na misbruik 5-jarig meisje

Politiekjul 01, 17:03
Turken klagen al jaren dat ze klaar zijn met de Syrische 'vluchtelingen' in hun land. Niet zo gek, want Syriërs integreren totaal niet en misdragen zich maar al te vaak. Nu is de vlam in de pan gesprongen omdat één zo'n Syriër een meisje van 5 jaar oud verkracht heeft. Het gevolg? Turken zijn woest op pad gegaan in de stad Kayseri en hebben wraak genomen.
Syrische 'vluchtelingen' zijn al jaren een plaag in Turkije. Ze zorgen voor onveilige situaties met vrouwen - de vrijgevochten Turkse vrouwen hebben opeens het gevoel dat ze niet normaal over straat kunnen omdat ze steeds weer worden lastiggevallen. Ook zie je overal in de grote steden kleine Syrische kinderen bedelen om geld. Ze worden elke dag weer door hun 'liefhebbende' ouders op pad gestuurd om vele duizenden lira's binnen te harken met zielig zijn.
In de stad Kayseri is het nu helemaal misgegaan. Een Syrische nepvluchteling heeft daar namelijk een 5-jarig meisje verkracht. Turken zijn geen Nederlanders; zij pikken dat soort wangedrag echt niet. En dus gingen ze de straat op en pakten ze de overlastgevers aan. Auto's werden gesloopt, bedrijven werden beschadigd en zelfs woningen werden aangepakt.
Turken gebruikten zelfs bulldozers om auto's en motors van Syriërs te slopen. Daarbij scandeerden ze leuzen tegen de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Ze willen dat die opstapt omdat hij verantwoordelijk wordt gehouden voor de enorme instroom van laagopgeleide, extreem religieuze, en parasiterende Syriërs in Turkije.
De Turkse autoriteiten zijn een onderzoek gestart naar de verkrachting van het arme meisje. Negen mensen van de betrokken families zijn naar deportatiefaciliteiten gebracht. Natuurlijk is dat voor veel Turken lang niet genoeg. Zij willen dat er grote schoonmaak gehouden wordt en dat élke Syriër die niet in Turkije hoort te zijn en zich niet gedraagt weg wordt gejaagd. En snel een beetje.

Syriërs nemen wraak

Je zou denken dat die Syriërs zich nu een beetje gedragen maar niets is minder waar. Die Arabieren die niet eens thuishoren in Turkije gedragen zich nóg erger. Want uit 'wraak' zijn ook zij de straat op gegaan.
Wat zij doen?
Nou, dit soort dingen: het besmeuren, beschadigen en vertrappen van Turkse vlaggen. Zo dankbaar is dit volk dat miljoenen Syriërs gratis en voor niets werden opgevangen in Turkije dat ze denken dat ze op deze manier terug moeten slaan. Daarbij schreeuwen ze - hoe kan het ook anders met dit volk - 'Allahu Akbar.'
Tuig.
Het is niet zo heel gek dat Turken he-le-maal klaar zijn met Syriërs. Dat die mensen over de grens wonen, dus in Syrië, soit. Daar word je ook niet blij van, maar daar heb je als Turk verder niet zo heel veel mee te maken.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Maar Syriërs in Turkije? Het is Turken al jaren een doorn in het oog. En terecht. Vrouwen worden lastiggevallen, een radiale vorm van de islam wordt verspreid, ze integreren niet of nauwelijks, overal zie je Syrische kinderen bedelen... En ga zo maar door. Dat die Syriërs die irritatie van Turken niet fijn vinden boeit niet. Turken hebben namelijk gewoon gelijk: de 'vluchtelingen' uit hun buurtland maken Turkije alles behalve mooier.
Inderdaad, net zoals in West-Europa. Maar dat mogen wij geloof ik niet zeggen. In Turkije hebben ze daar minder moeite mee.
(De foto boven dit artikel is ter illustratie)
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten