screen shot 2022 09 19 at 11

Onvoorstelbaar! Nederlandse kiezers geven voorkeur aan dementerende Biden en laten Donald Trump links liggen

Buitenlandsep 13 2023, 21:00
Uit een recente peiling van Maurice de Hond is gebleken dat Nederlandse kiezers een sterke voorkeur hebben voor Joe Biden als het gaat om de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Nederland heeft historisch gezien altijd een grote voorkeur gehad voor de Democratische partij in de Verenigde Staten, en deze trend lijkt zich voort te zetten.
In 2008 wilde maar liefst 80% van de Nederlandse kiezers Barack Obama als president, terwijl slechts 10% de voorkeur gaf aan John McCain. Op dit moment is er nog steeds een grote voorkeur voor Biden boven de voormalige president Donald Trump, maar het is belangrijk op te merken dat deze voorkeur niet voor alle politieke partijen geldt.
Op dit moment geeft 53% van de Nederlanders de voorkeur aan de Democratische partij, terwijl 15% de Republikeinse partij verkiest en 32% geen specifieke voorkeur heeft. Als Nederlanders gedwongen zouden worden te kiezen tussen Biden en Trump als de volgende president, dan kiest 64% voor Biden, 22% voor Trump, en 14% heeft geen specifieke voorkeur.
Opvallend is dat alleen kiezers van JA21, PVV, SGP, BVNL en FVD een voorkeur uitspreken voor Trump. Aan de andere kant geven kiezers van linkse partijen bijna zonder uitzondering de voorkeur aan Biden. Zelfs kiezers van de VVD geven de voorkeur aan Biden (79%) boven Trump (6%).
Bovendien geeft 75% van alle Nederlanders aan te hopen dat een andere kandidaat dan Biden de Democratische presidentskandidaat zal zijn in 2024. Slechts 11% wil Biden als kandidaat. Deze voorkeur geldt vrijwel gelijk voor kiezers van alle politieke partijen.
We kunnen er dus rustig van uitgaan dat, wanneer volgend jaar de verkiezingen in Amerika plaatsvinden, de NPO weer volledig op het anti-Trumporgel gaat. De kans dat Trump de presidentskandidaat wordt lijkt nog altijd aannemelijk, ondanks de vele pogingen om hem te vervolgen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten