screen shot 2022 09 21 at 14

Esther Ouwehand diep geraakt door PvdD-soap: "Ik ben blij dat het nu achter de rug is"

Politieksep 13 2023, 20:00
Na een tumultueuze periode binnen de Partij voor de Dieren (PvdD) lijkt de rust eindelijk wedergekeerd te zijn. Het bestuur van de partij heeft het onderspit moeten delven, en Esther Ouwehand heeft met opluchting gereageerd op de recente ontwikkelingen. Afgelopen zaterdag kondigde het bestuur aan dat ze Esther Ouwehand van de kandidatenlijst voor de verkiezingen wilden halen. Deze aankondiging zorgde voor een schokgolf binnen de partij en leidde tot een golf van steunbetuigingen voor Ouwehand vanuit alle hoeken van de PvdD.
Ouwehand zelf reageerde vandaag met opluchting en dankbaarheid op het besluit van het bestuur en de steun van de leden. "Ik ben blij dat het nu achter de rug is en dat we door kunnen. Mooi de verkiezingen in, want er is een wereld te herwinnen," aldus Ouwehand. In een verklaring benadrukte ze haar dankbaarheid voor de actieve leden die opkwamen voor de partij.
Daarnaast benadrukte Ouwehand dat de PvdD volgens haar "een gezonde democratische partij" is, en dat de partij "tot ongelooflijk veel dingen in staat" is. Ze voegde eraan toe dat voor deze potentie te benutten, het cruciaal is dat de interne aangelegenheden goed verlopen. Over de hele situatie met het partijbestuur zei ze zelf dat deze haar "geraakt" heeft.
Opvallend is ook dat de KRO-NCRV een unieke uitzondering maakt voor Esther Ouwehand. De uitzending van College Tour, die normaal gesproken pas op zondag op TV zou komen, zal nu al vanaf morgen te zien zijn op de streamingdienst van de NPO. De uitzending met Ouwehand wordt volgens berichtgeving vandaag opgenomen, wat een bijzondere timing is. Het belooft een pittige dag te worden voor Ouwehand, waar presentator Twan Huys ongetwijfeld weer zal zorgen voor een emotioneel geladen gesprek, vergelijkbaar met zijn interview met Sigrid Kaag.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten