people 2557396 1920

Oproep tot genocide van Joden: Heel normaal op de elite universiteiten in Amerika

Buitenlanddec 06 2023, 15:00
Wat we nu zien in Amerika onder het 'leiderschap' van Joe Biden, tart elke beschrijving. De onthulling door Viségrad 24 van een filmpje waarin de presidenten van de Universiteit van Pennsylvania en Harvard glimlachend beweren dat het oproepen tot genocide op Joden niet noodzakelijkerwijs in strijd is met hun code tegen intimidatie en pesten, is niets minder dan schokkend. Dit is het zoveelste bewijs dat de Amerikaanse academische wereld niet alleen haar morele kompas kwijt is, maar actief flirt met regelrecht antisemitisme.
Het is een regelrechte schande dat zogenaamde bastions van verlichting en kennis nu platforms worden voor haatzaaiende retoriek. En het ergste? Dit gebeurt onder het mom van 'vrijheid van meningsuiting' en 'academische vrijheid'. Waar is de grens? Wanneer worden woorden daden? We hebben de gruwelen van de Holocaust al eens meegemaakt, en nu staan deze 'geleerde' hoofden van prestigieuze instituten daar en normaliseren ze oproepen tot genocide!
Laten we even duidelijk zijn: dit is niet zomaar een academische discussie. Dit is een gevaarlijk en verontrustend pad dat we betreden. Als het oproepen tot genocide op een bevolkingsgroep wordt getolereerd, wat volgt er dan? Dit soort gedachtegoed heeft in het verleden tot onvoorstelbare tragedies geleid.
Het meest ironische van dit alles? Deze zelfde academici die nu zo nonchalant zijn over haatzaaien tegen Joden, zijn vaak de eersten om anderen te beschuldigen van 'fascisme' en 'intolerantie'. Hun hypocrisie kent geen grenzen. Ze prediken tolerantie en diversiteit, maar in de praktijk zijn het lege woorden als het niet past in hun eigen agenda.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de hypocrieten van het partijkartel, en dus ook met Pieter Omtzigt. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het ranzige globalistische partijkartel elke dag weer te slopen.
Het is hoog tijd dat we onze stem verheffen tegen deze gevaarlijke en verwerpelijke trend. We moeten staan voor echte vrijheid, echte tolerantie en echte diversiteit. Dit soort giftige ideologieën, verpakt in academische retoriek, moeten worden ontmaskerd en veroordeeld. Nederland, en de rest van de vrije wereld, mag nooit zwichten voor deze morele corruptie. We moeten onze waarden verdedigen, nu meer dan ooit. In Nederland is er geen plaats voor antisemitisme. Niet op universiteiten en zeker niet in onze straten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten