greta thunberg 01

Het ware gezicht van Greta Thunberg: Klimaatactivist of ordinaire antisemiet?

Binnenlandnov 13 2023, 13:00
Greta Thunberg, door de media verkochte 'klimaatprinses', bewees gisteren tijdens de Mars voor het Klimaat in Amsterdam eens te meer haar ware kleuren. Verborgen onder een Palestijnse sjaal en vergezeld van haar nieuwste vrienden - een mensenrechtenjurist en een Palestijnse activist - verleende ze haar podium aan een regelrechte oproep tot het uitwissen van de staat Israël.
Terwijl zij onder het mom van het klimaat op haar hoogste paard zat, werd de anti-Israël slogan 'From the river to the sea, Palestine will be free' over het plein gescandeerd. Een uitspraak die door onder meer Frans Timmermans, van de PvdA/GroenLinks-kartel, al als 'totaal ontoelaatbaar' was veroordeeld op TV bij WNL op Zondag.
Wat doet Thunberg, onze zo bewierookte klimaatstrijdster, echter, in plaats van deze giftige filosemitische retoriek af te keuren? Ze geeft haar goddelijke klimaatmicrofoon over aan de dader van deze opruiende taal, mensenrechtenjurist Sahar Shirzad, een bevestigd PvdA-lid. In plaats van deze hatelijke retoriek te veroordelen, geeft zij haar platform voor hen om het te verspreiden. Timmermans heeft deze daad van zijn partijgenoot nog niet veroordeeld. Dus we kunnen ons serieus afvragen wat zijn uitgesproken woorden bij WNL op Zondag waard zijn?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
In haar onverzadigbare drang naar zelfverklaarde rechtvaardigheid, ziet Thunberg geen andere optie dan haar klimaatstrijd op te offeren aan die van de communistische en antisemitische ideologieën. Haar masker is afgevallen en haar ware gezicht is nu voor iedereen zichtbaar: een jonge ecocommunistische demagoog die haar platform misbruikt voor politieke propaganda. Tijd voor het Nederlandse volk om wakker te worden en zich niet langer te laten bedriegen door deze zogenaamde klimaatprinses.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten