schermafbeelding 2023 11 13 114935 gijs

RTL manipuleert asielcijfers: Een schokkende onthulling in het woningmarktdebat

Medianov 13 2023, 14:00
Gisteren bij het debat over de Nederlandse woningmarkt, uitgezonden door RTL Nieuws, zijn er ernstige vragen gerezen over de integriteit van de gepresenteerde cijfers. Dr. Jan van de Beek, een expert op het gebied van demografie en migratie, heeft een schokkende onthulling gedaan die het narratief van RTL volledig onderuit haalt. Volgens van de Beek is er geen sprake van een marginaal percentage van 5-10% woningtoewijzingen aan statushouders. Integendeel, hij beweert dat dit cijfer rond de 33% ligt.
Deze onthulling werpt een nieuw licht op het debat over de Nederlandse huurwoningmarkt. Het suggereert dat statushouders direct concurreren met Nederlandse starters onder de 65 jaar, die op zoek zijn naar een betaalbare woning onder de huurtoeslaggrens. Deze concurrentie zou een significante invloed kunnen hebben op de toegankelijkheid van de woningmarkt voor Nederlandse burgers.
De manier waarop RTL met deze cijfers omgaat, roept ernstige vragen op over hun journalistieke integriteit. Door te focussen op het totale aantal woningtoewijzingen, inclusief zogenaamde 'doorstromers' die geen extra woning onttrekken aan de woningvoorraad, wordt een misleidend beeld geschetst van de werkelijke situatie. Deze manier van rapporteren lijkt de impact van statushouders op de woningmarkt te bagatelliseren, terwijl het in werkelijkheid een aanzienlijk deel van de beschikbare woningen betreft.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Deze situatie benadrukt de noodzaak voor transparantie en eerlijkheid in de media. Het is cruciaal dat het Nederlandse publiek toegang heeft tot accurate en onbevooroordeelde informatie, vooral als het gaat om onderwerpen die van groot maatschappelijk belang zijn, zoals de woningmarkt. De bevindingen van Dr. Jan van de Beek moeten serieus worden genomen en er moet een open en eerlijke discussie plaatsvinden over de impact van immigratie op de Nederlandse samenleving en de huurwoningmarkt in het bijzonder.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten