screen shot 2022 09 19 at 11

President Joe Biden maakt er een rotzooitje van, weer geheime documenten aangetroffen op privé locatie

Buitenlandjan 12 2023, 15:00
Het lijkt erop dat President Joe Biden er een rotzooitje van maakt. Medewerkers van de president hebben voor de tweede keer deze week geheime documenten gevonden op een privé locatie van de president. Dit is een zorgwekkende ontwikkeling. 
Dit is onacceptabel gedrag voor een president en toont aan dat er iets niet in orde is met zijn administratie of met zijn geestelijke gezondheid. Alle langere tijd rijzen er vragen omtrent de geestelijke gesteld van de machtigste man in de Westerse Wereld. Dit kan niet zo langer doorgaan voordat men het weet vallen dadelijk documenten met geheime informatie in verkeerde handen.
In 2022 zijn er ook geheime documten aangetroffen in het huis van de oud-president Trump">Donald Trump In Florida. Toen dit bij Trump gebeurde, stond het mediakartel op zijn achterste benen om dit te veroordelen. De verwachting is dat het links liberale CNN voorop dit nu zo snel mogelijk onder het tapijt willen vegen.
RTL Nieuws Amerika correspondent Erik Mouthaan twittert nu: ''Het komt niet goed over.'' Dit komt inderdaad niet goed over. Het is opmerkelijk dat Mouthaan zo voorzichtig is met zijn woorden als het gaat om Biden, in vergelijking met hoe hij over Trump berichtte. Dit gebrek aan objectiviteit is onacceptabel vinden veel Twitteraars. Men wijst Mouthaan er vriendelijk op als het Trump zou zijn geweest had hij moord en brand geschreeuwd.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Hopelijk pakken de Republikeinen Biden net zo hard aan als de Democraten Trump destijds hebben aangepakt. Dit is een duidelijk signaal dat de huidige Amerikaanse regering niet in staat is om hun verantwoordelijkheid te nemen en de belangen van het Amerikaanse volk goed te behartigen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten