afbeelding van whatsapp op 2023 08 25 om 091211

Sensationele terugkeer Trump op X: Oud-president toont 'Mug Shot' en vuurwerk volgt!

Buitenlandaug 25 2023, 9:48
Wat een theater! Onder het toeziend oog van de wereld, die de adem inhield, maakte Donald Trump zijn terugkeer naar X (het voormalige Twitter). Niet zomaar een terugkeer, nee, een die ongeëvenaard is! Nadat hij zich in Fulton County, Georgia, moest melden bij de gevangenis, liet Trump zich niet uit het veld slaan. Integendeel, hij gebruikte zijn 'mug shot' als zegel van onoverwinnelijkheid, en maakte hiermee de grootste politieke comeback van de eeuw op X.
De Democraten dachten dat ze Trump konden vernederen, hem in de hoek konden drijven. Maar wat een farce! Trump liet ze opnieuw zien wie hier de baas is. Met een enkele post zette hij het hele digitale universum op zijn kop. De Democraten, die denken dat ze met champagne kunnen toasten op hun 'overwinning', bevinden zich echt in een ander universum als zij denken nu Trump gevloerd te hebben. Terwijl de 'mug shot' zich als een lopend vuurtje over het internet verspreidde, realiseren zij zich nog steeds niet de bittere waarheid: ze hebben zojuist de ultieme campagnefoto voor Trump gecreëerd. De arrogantie van de macht is dodelijk!
De 'mug shot' is niet zomaar een foto. Een "mug shot" is een foto die wordt genomen van het gezicht van een persoon die is gearresteerd door de politie . De Democraten dachten met deze actie Trump te vernederen. Gelukkig valt het totaal anders uit. Terwijl Trump's Republikeinse achterban vuur spuwde over het onrecht dat hun held werd aangedaan, konden de Democraten niets anders dan toekijken hoe Trump weer eens de regie nam.
Maar dat is typisch Trump. Het was voorspelbaar, omdat een Trump een showman is met gevoel voor drama en timing. Zelfs als de wereld tegen hem lijkt te zijn, vindt hij een manier om terug te vechten, om zijn verhaal te vertellen, en om te zorgen dat hij gehoord wordt. Het is een herinnering aan zijn onverzettelijkheid, zijn vastberadenheid, en het feit dat hij niet zomaar aan de kant wordt geschoven.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS hebben we ons als doel gesteld het mediakartel én het partijkartel te slópen. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Want systeemoppositie wordt keihard gesloopt door datzelfde systeem. Steun ons daarom! Doneer via BackMe en help ons het kartel aan te pakken!
Die 'mug shot'? Die is niet het einde van Trump. Het is slechts het begin van een nieuw hoofdstuk in het boek dat 'Trump's America First Again!' heet. En als er iets is dat we uit dit alles kunnen halen, dan is het wel dat je Donald Trump nooit moet onderschatten. Want, zoals het oude gezegde luidt: "Wie het laatst lacht, lacht het best!" En ik wed dat Trump op dit moment ergens achterover leunt, met een grijns van oor tot oor. De Republikeinse presidentsnominatie is zo goed als binnen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten