2014 winter olympics closing ceremony rings 2

Terroristische dreiging: Olympische Spelen Parijs doelwit van extremisten

Buitenlandjul 05, 11:00
Het is weer zover: de Olympische Spelen worden opnieuw bedreigd door terroristen. De Franse minister van Binnenlandse Zaken, Gérald Darmanin, heeft bevestigd dat er enkele mensen zijn aangehouden die mogelijk aanslagen planden op de Olympische Spelen in Parijs. Dit nieuws komt op een uiterst gevoelig moment, net voor de tweede ronde van de Franse parlementsverkiezingen.
Volgens Darmanin is de dreiging van terrorisme 'zeer sterk'. Dit is geen verrassing voor degenen die de realiteit onder ogen willen zien: Frankrijk, en met name Parijs, blijft een geliefd doelwit voor terroristen. De minister heeft ervoor gekozen om deze aanhoudingen stil te houden om de verkiezingen niet te beïnvloeden. Dit roept de vraag op waarom de veiligheid van de burgers ondergeschikt wordt gemaakt aan politieke belangen.
De Olympische Spelen zijn bedoeld om de beste atleten ter wereld samen te brengen en de vreugde van sport te vieren. Maar helaas lijkt deze vreugde keer op keer te worden overschaduwd door de dreiging van terreur. Het is duidelijk dat er drastische maatregelen nodig zijn om de veiligheid van de deelnemers en toeschouwers te waarborgen.
Het feit dat er mensen zijn opgepakt die aanslagen planden, laat zien hoe kwetsbaar grote evenementen blijven. Dit moet een wake-up call zijn voor de Franse autoriteiten om strenger op te treden tegen extremistische dreigingen. De tijd van politieke correctheid en halfslachtige maatregelen moet voorbij zijn. De veiligheid van onschuldige burgers moet altijd op de eerste plaats komen.
Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!"
De Olympische Spelen moeten een veilige plek zijn waar sport en vriendschap gevierd worden, zonder de angst voor terreur. Alleen door vastberaden op te treden tegen deze bedreigingen kunnen we de Olympische geest in stand houden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten