shutterstock 2270823711

Farage's doorbraak: Lichtpunt in catastrofale verkiezingen voor Verenigd Koninkrijk

Buitenlandjul 05, 10:00
Het Verenigd Koninkrijk is gevallen. De historische winst van Labour tijdens de recente parlementsverkiezingen markeert een dieptepunt voor de Britse democratie en een verpletterende nederlaag voor premier Rishi Sunak. De Britten hebben blijkbaar gekozen voor meer islam, immigratie en jodenhaat. Dit is een donkere dag voor het land dat ooit symbool stond voor vrijheid en onafhankelijkheid.
Labour heeft met een meerderheid van 410 van de 650 zetels het politieke landschap compleet veranderd. De Conservatieven hebben een schamele 131 zetels overgehouden, het slechtste resultaat sinds 1918. Zelfs Liz Truss heeft haar zetel verloren. Dit is een schande en een teken van het falen van de huidige politieke klasse.
Maar er is een sprankje hoop. Nigel Farage en zijn anti-immigratiepartij Reform UK hebben verrassend genoeg zetels weten te bemachtigen in het Lagerhuis. Met dertien zetels en miljoenen stemmen heeft Farage laten zien dat er nog steeds een roep is om gezond verstand en nationale soevereiniteit. Zijn succes, hoewel bescheiden in aantal zetels, is een duidelijk signaal dat de Britten genoeg hebben van de linkse elite die hun land naar de afgrond leidt. Labour heeft alleen zo kunnen winnen door het districtenkiesstelsel.
Farage was terecht lyrisch over het resultaat, dat groter is dan elke voorspelling. Hij wees er terecht op dat de reguliere media zijn partij negeren en in een ontkenningsfase verkeren. Maar de feiten liegen niet: Reform UK heeft een stevige opmars gemaakt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!"
De overwinning van Labour en de nederlaag van de Conservatieven zijn een ramp voor het Verenigd Koninkrijk. Reform UK kan zich positioneren als het ware alternatief. Farage's vastberadenheid en groeiende steun suggereren dat een gouden toekomst wacht voor de partij, klaar om de belangen van de Britse burgers te verdedigen en het land te redden van de linkse elite en hun destructieve beleid. Het is tijd voor verandering en Farage staat klaar om die verandering te brengen. Het is nu aan Farage om voor de volgende parlementsverkiezingen voor alle kiesdistricten serieuze kandidaten te vinden. In het Lagerhuis kan Reform UK zijn boodschap aan een breed publiek verspreiden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten