2774063691 f6b89bf415 c

Zomerplezier verpest: Straattuig mishandelt medewerker nieuw zwembad in Zoetermeer

Binnenlandjul 05, 9:00
Het is zomer, en veel mensen zoeken verfrissing in het zwembad. Maar helaas, het straattuig weet zelfs dit eenvoudige plezier te verstoren. Bij het net geopende zwembad De Watergeus in Zoetermeer werd een medewerker mishandeld door een groep jongeren. Dit incident vond plaats nog voor de feestelijke opening van het zwembad en heeft direct de feestvreugde verpest.
De politie kreeg donderdagavond een melding van een ruzie bij het zwembad. Een groep jongeren belaagde een medewerker, die hierbij blauwe plekken opliep. Dit is een duidelijk signaal dat de veiligheid in en rond onze zwembaden ernstig wordt bedreigd door dit soort tuig.
Raadslid Marco van den Boomgaard van Forum voor Democratie (FvD) is terecht woedend en stelt vragen over de veiligheid van de werknemers en bezoekers van het zwembad. Hij pleit voor een zwarte lijst voor overlastgevers, zoals die al in andere gemeenten bestaat. Onze gezinnen moeten in veiligheid kunnen genieten van een dagje uit zonder zich zorgen te maken over dit soort gedrag.
Volgens FvD Zoetermeer was het een groep ‘licht getinte’ jongeren die voor problemen zorgde. Dit soort gedrag is onacceptabel en moet keihard worden aangepakt. Het stadsbestuur moet direct maatregelen nemen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!"
Het incident in Zoetermeer is helaas geen op zichzelf staand geval. Overal in het land zien we hoe straattuig het leven van hardwerkende Nederlanders verstoort. De politie doet onderzoek, maar er is nog niemand aangehouden. Dit kan niet zo doorgaan. Het is tijd voor harde maatregelen en nultolerantie tegen dit soort wangedrag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten