2023 03 30 1

Transgender dag van wraak in Washington D.C.: Sara Gonzales waarschuwt voor gevaarlijke transactivisten

Buitenlandmaa 30 2023, 20:00
De Amerikaanse tv-presentatrice Sara Gonzales heeft in haar programma op The Blaze hard uitgehaald naar radicale transactivisten die hun ideologie met geweld willen opdringen aan de samenleving. Gonzales deed dit in verband met de recente aanval van een transman op een christelijke basisschool in Amerika, waarbij drie docenten en drie leerlingen op brute wijze om het leven kwamen.
Gonzales noemde deze aanval een voorbeeld van waar geestesziekte het kwaad ontmoet en beschuldigde de LHBTI-gemeenschap en links ervan dat zij hebben aangestuurd op deze ontwikkelingen. Zij stelde dat deze groepen al geruime tijd geweld gebruiken om hun eisen af te dwingen en dat zij daarbij zelfs oproepen tot moord en geweld tegen andersdenkenden.
Daarnaast wees Gonzales op de "transgender dag van wraak" die door radicale transactivisten wordt georganiseerd in Washington D.C. op 1 april. Zij beschreef hoe deelnemers t-shirts dragen met de tekst 'transrechten of anders' en daarbij vuurwapens afbeelden. Gonzales betoogde dat deze mensen denken dat zij immuun zijn voor de regels van de samenleving omdat anderen bewust de andere kant opkijken.
Gonzales waarschuwde dat het hier gaat om een spirituele strijd tussen goed en kwaad en dat we ons in een situatie bevinden waarin het kwaad 'het goede' wordt genoemd. Zij verwees hierbij naar het feit dat jonge kinderen onder druk worden gezet om onomkeerbare geslachtsoperaties te ondergaan en dat radicale transactivisten oproepen tot nog meer geweld omdat zij vinden dat de maatschappij en de wetten nog niet 'tolerant' genoeg zijn.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is duidelijk dat deze ontwikkelingen zorgen baren in de Amerikaanse samenleving en dat er grote zorgen bestaan over de veiligheid van burgers, met name kinderen. Helaas waaien alle negatieve ontwikkelingen in het woke circus over de oceaan naar Europa. We kunnen ons dus schrap gaan zetten. Transactivisten zijn geen lieverdjes. Die moet je niet met zachte handschoenen aanpakken. Hier werkt alleen maar zero tolerance tegen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten