shutterstock 2023812164

Verbazing alom: Brits koninklijk huis geschokt dat 96-jarige koningin gezondheidsproblemen heeft

Buitenlandsep 08 2022, 18:30
De Britse media berichten vandaag op enorm geschrokken toon dat Queen Elizabeth zich niet heel goed voelt. Wat zeg ik, ze heeft gezondheidsproblemen en wordt nauwlettend in de gaten gehouden door haar artsen. We moeten geloven dat iedereen daar enorm door van slag is.
The Spectator bericht bijvoorbeeld dat álle kinderen van de Queen, inclusief kleinzoon William, in haar nabijheid zijn. De 'zorgen' zijn groot. Ze voelt zich niet goed. Artsen zijn erbij. Het is stress, stress, stress.
Prins Charles en zijn Dingetje hebben een afspraak die gepland was voor vanavond afgezegd. "Miljoenen Britten bidden voor het herstel van de Queen." Kleinzoon William is ook snel naar het paleis gereisd (hoewel zijn vrouw Kate lekker thuis blijft omdat de kinderen hun eerste schooldag van het nieuwe schooljaar hebben). Zelfs Prinses Anne is bij haar moeder.
Stress, stress, stress.
Volgens Britse media zijn opmerkingen over de gezondheid van de Queen zeldzaam, en bewijst dit dat haar huidige situatie precair is. Ja, ja, ze zou zomaar in levensgevaar kunnen zijn.
En dat op de jonge leeftijd van...
96 jaar oud.
Wat?
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Ik ben helemaal voor het hebben van een lang en gelukkig leven, maar dit slaat werkelijk nergens op. Helemaal niemand is "geschokt' dat mevrouw de Queen last van haar gezondheid heeft, dat ze ziek wordt, en mogelijk overlijdt. Niemand. 95% van de mensen is op haar leeftijd al lang dood. Leuk voor d'r dat haar hagedissenbloed haar een extra lang leven geeft, maar hallo, bijna 100 jaar is echt wel afdoende hoor.
Als het voor Elizabeths familie werkelijk als een schok komt dat ze mogelijk overlijdt, nou, dan ben ik bang dat haar familie nog gekker is dan ik verwacht van blauwbloedigen. En dat wil wat zeggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten