screen shot 2023 04 04 at 115138

Verbijstering over toenemend aantal Britse leerlingen dat zich identificeert als dieren

Buitenlandjun 22 2023, 9:20
De Britse regering roept schooldirecties op om paal en perk te stellen aan een opmerkelijke trend onder leerlingen: steeds meer jongeren identificeren zich als dieren schrijft de Telegraaf. Hoewel het aantal zogenaamde 'Furries' nog beperkt lijkt te zijn, heeft deze ontwikkeling geleid tot bezorgdheid en oproepen om gezond verstand te gebruiken. Naast leerlingen die zich als katten, dinosaurussen en paarden identificeren, zijn er zelfs gevallen waarin leerlingen zich identificeren met fictieve personages. Dit fenomeen werpt vragen op over de grenzen van genderidentiteit en roept zorgen op over de veiligheid en sociale dynamiek op scholen.
De Britse regering heeft de alarmbellen laten rinkelen over een opmerkelijke trend onder leerlingen: een groeiend aantal jongeren identificeert zich als dieren. Hoewel het fenomeen van de 'Furries' nog steeds relatief beperkt lijkt te zijn, heeft het de aandacht getrokken van de autoriteiten, die schooldirecties oproepen om maatregelen te nemen. Onderwijsorganisaties benadrukken het belang van gezond verstand in deze situatie.
Verhalen over leerlingen die zich niet langer simpelweg identificeren als jongen of meisje, maar als dieren, hebben voor opschudding gezorgd. Zo is er bijvoorbeeld een kat geïdentificeerd in Wales, een dinosaurus op een andere school en een leerling die zichzelf als 'Maan' identificeert en rondloopt met een lange mantel. Deze incidenten zijn gerapporteerd door de Daily Mail.
Deze opmerkelijke trend roept vragen op over de grenzen van genderidentiteit en de mate waarin scholen moeten ingrijpen. Hoewel het belangrijk is om leerlingen te respecteren en hun eigen identiteit te laten verkennen, is er ook bezorgdheid over de impact op het schoolklimaat en de sociale interactie tussen leerlingen. De schooldirecties hebben de taak af te rekenen met deze wokewaanzin. In eerste plaats is iedereen jongen of meisje. De mens van de individuele leerling staat hierbij centraal.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Deze recente ontwikkeling heeft ook geleid tot zorgen over de veiligheid op scholen. Als leerlingen zich identificeren als dieren, kan dit leiden tot ongewenste gedragingen of situaties. Dadelijk gaat een ''wolf'' zijn klasgenootjes te lijf en bijt hij ze. Waar vraag je je bij dit bericht weer af in welke episode van het gekkenhuis zijn we nu weer in beland?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten