screenshot 2023 10 27 at 134416

Wanstaltig! BNR zet vol de aanval in op Orban: 'Hij maakt Brussel belachelijk en kan niet voorzitter blijven!'

Buitenlandjul 09, 16:30
Bizarder dan dit wordt het niet. De mainstream media in ons land hebben positie genomen tegen de Hongaarse premier Viktor Orban. BNR met name eist - eist! - dat Hongarije het voorzitterschap van de Europese Raad wordt afgenomen. Omdat Orban in gesprek is met China, Rusland én Oekraïne. "Dit gedrag kan niet zonder gevolgen blijven," aldus "correspondent" Stefan de Vries.
BNR is een publieke omroep. Er is dus belastinggeld gemoeid met de omroep. De omroep beweert journalistiek werk te leveren, en hartstikke openminded, neutraal en objectief te zijn. Oh ja, controleert de macht, zeker in eigen land, en laat zien wat er gebeurt - zonder daar zelf een oordeel over te fellen. Op echte neutrale journalistieke wijze, zeg maar.
Nou, dat blijkt totaal leugenachtig te zijn. De omroep komt vandaag namelijk met een artikel waarin geëist (!) wordt dat Viktor Orban en zijn Hongarije het voorzitterschap van de Europese Raad worden ontnomen. Orban is immers afgereisd naar Moskou en Beijing. Je zou denken dat vooral Westerse politici daar iets van vinden, maar nee! 'Journalisten' hebben ook een mening.
De 'correspondent' van BNR is gevraagd wat er aan de hand is. Vervolgens komt hij met een enorme rant in waarin hij helemaal losgaat. "Hij maakt de EU belachelijk," aldus 'journalist' Stefan de Vries. "Hij gebruikt en misbruikt dat voorzitterschap van de Europese Raad om zijn politieke autonomie te tonen. Om gezamenlijke EU-standpunten te ondermijnen. Eigenlijk is hij aan het trollen."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
"De EU zou Hongarije het voorzitterschap kunnen ontnemen. Het initiatief om dat te doen zou moeten komen van de voorzitter van de Raad, Charles Michel, en dan zou vier vijfde van de leden van de Europese Raad voor moeten stemmen," gaat hij verder. Om vervolgens af te sluiten met de opmerking dat dit volgens "specialisten" heus kan.
Dit, mensen, is volgens de Nederlandse media 'journalistiek.' Wat een doffe ellende. En vooral: wat een schande.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten