dalle 2024 01 10 123627 a powerful and thought provoking image depicting a dystopian future where the world is facing catastrophic risks and challenges the scene is chaotic

WEF Alarmisme: De Nieuwe tactiek van angst - Keep calm and carry on!

Buitenlandjan 10, 19:00
De laatste gongslagen van het World Economic Forum (WEF) klinken nog in onze oren: de wereld staat aan de vooravond van catastrofale rampen. Maar laten we wel wezen, dit is niets nieuws onder de zon. Het WEF, een club van globalisten en paniekzaaiers, speelt al jarenlang dezelfde plaat af. Hun jaarlijkse Global Risk Report schildert een doemscenario na het andere af: van extreme weersomstandigheden tot gedwongen migratie en maatschappelijke polarisatie. Het lijkt erop dat het WEF niets anders doet dan angst en pessimisme verspreiden.
Volgens de 'experts' van het WEF, onder wie Henk Volberda, hoogleraar strategie en innovatie, staat de mensheid op een keerpunt waarvandaan geen weg meer terug is schrijft de Telegraaf. Maar hoe geloofwaardig is dit eigenlijk? Moeten we echt geloven dat deze mensen beter weten wat goed is voor de wereld dan wijzelf? Het is duidelijk dat het WEF een agenda heeft: ze willen ons bang maken en ons afhankelijk houden van hun 'oplossingen', die vaak neerkomen op meer controle, minder vrijheid en inleveren van onze welvaart.
Wat opvalt aan de lijst van grootste gevaren volgens het WEF, is de focus op klimaat en milieu. Extreme weersomstandigheden, verlies van biodiversiteit en tekort aan natuurlijke grondstoffen staan bovenaan. Maar we mogen niet vergeten dat het WEF een politieke agenda heeft. Ze promoten een bepaalde visie op de wereld, waarbij de klimaathysterie wordt gebruikt als middel om hun doelen te bereiken. En laten we niet vergeten dat het WEF dezelfde organisatie is die pleit voor 'Great Resets' en andere wereld veranderende plannen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Bovendien wordt in het rapport geen enkele aandacht besteed aan de echte problemen waar de gewone mens mee te maken heeft: stijgende kosten van levensonderhoud, immigratieproblemen, en het verlies van nationale soevereiniteit. Het is tijd dat we ons realiseren dat de angsten die het WEF ons probeert aan te praten, vooral bedoeld zijn om hun eigen agenda te bevorderen. We moeten niet in hun val trappen. Het is tijd om onze eigen toekomst in handen te nemen, weg van de paniek en de doemscenario's die door organisaties als het WEF worden verspreid. Laat je niet misleiden door hun angsttactieken. De echte kracht ligt bij het volk, niet bij een eliteclubje dat pretendeert de wereld te redden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten