hart voor humor

Grappen over oversterfte in Alternatieve Oudejaarsconference, Dolf Jansen kwaad!

Cultuurdec 30 2023, 16:31
Ongehoord Nederland presenteerde op Tweede Kerstdag alvast exclusief de Alternatieve Oudejaarsconference van Hart voor Humor. Onder weldenkende mensen was het een groot succes terwijl de gebruikelijke Wokies tranen met tuiten huilden over zoveel niet-politiekcorrecte grappen.
Uberwokie Dolf Jansen was bijvoorbeeld woest. Volgens deze verlichte geest (kuch, ahem, proest) was de Alternatieve Oudejaarsconference hartstikke "racistisch". Oh, en hij vond ook nog eens dat de oudejaarsconference van Hart voor Humor aan corona-ontkenning deed, wat in politiekcorrecte kringen tegenwoordig zo mogelijk nóg erger is.
Hart voor Humor komt op 31 december met een "extended version", oftewel: een verlengde versie van de alternatieve oudejaarsconference 2023. In de verlengde alternatieve oudejaarsconference waarin grappen worden gemaakt over 2023 vanuit wakker-perspectief. Zo wordt De roze jurk van D66, Sigrid Kaag die huilde op TV, Thierry Baudet die aangevallen werd door een "homofiel uit maaskantje", Frans Timmermans - alles wordt genoemd door Hart voor Humor comedian Chris van der Ende.
Meld je aan op Youtube om een melding te krijgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten