meningsvrijheid 5

"Het regime kent geen enkele genade" - Raisa Blommestijn staat pal achter Dries van Langenhove

Cultuurmrt 12 , 13:00
Raisa Blommestijn staat pal achter de vandaag veroordeelde meningscrimineel Dries van Langenhove. Van Langenhove is veroordeeld tot één jaar cel, het verlies van zijn burgerrechten voor een periode van tien jaar (!!!!), en ook nog eens tot een boete van 16.000 euro. Blommestijn vindt dat doodeng en waarschuwt dat het weliswaar begint met Dries, maar dat het niet met hem gaat eindigen. "Het regime kent geen enkele genade," stelt ze.
De veroordeling van Van Langenhove kwam voor vrijwel heel patriottisch Nederland en Vlaanderen als een grote schok. Hij en zijn vrienden hebben namelijk niemand aangevallen, niemand bedreigd, niemand beschadigd. Hun 'misdaad'? Het delen van niet-politiekcorrecte opmerkingen én memes (vaak grappig bedoeld) in een gesloten chat. Die chat werd later gelekt... waarna de vervolging van Van Langenhove en zijn Schild & Vrienden organisatie begon.
Thierry Baudet sprak zich eerder uit tegen deze veroordeling. "Onze vrienden en bondgenoten worden vervolgd en gevangengezet," zei Baudet vanmorgen. "Stilzitten en zwijgen is geen optie meer! Dit is het moment om hen te steunen en ons te verenigen!"

Blommestijn: "Dries is een politieke gevangene"

Baudet wordt daarin nu gesteund door de koningin van Rechts Nederland, Raisa Blommestijn. Op X maakt zij duidelijk dat ook zij de vervolging en nu zelfs veroordeling van Van Langenhove totaal geschift vindt.
"Dries van Langenhove krijgt één jaar effectieve celstraf vanwege memes in een gesloten chat," schrijft zij. Vervolgens gaat ze er met gestrekt been in - voor Van Langenhove, maar heel duidelijk tegen het establishment.
"Het regime kent geen enkele genade," gaat Blommestijn namelijk verder. "Dries is een politieke gevangene en verdient AL onze steun."
Daarom zet ze zich er voor in om de hashtag #FreeDries "trending" te maken. Dat houdt in dat zoveel mensen erover tweeten dat het heel zichtbaar wordt op X. Dit is een ideale manier om een onderwerp of een persoon extra veel aandacht te bezorgen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal KLAAR met politiekcorrect gezever - en al helemaal met AUTORITAIR DICTATORIAAL WANGEDRAG van de autoriteiten. Wij staan PAL voor de meningsvrijheid. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag weer te strijden voor onze rechten, ons land, ons volk, én onze cultuur.
De reden dat Blommestijn dit wil? "Vergeet niet: nu is het Dries, maar daar stopt het niet. Dit had mij kunnen overkomen. Dit kan u overkomen. Dit kan iedereen overkomen die tegen de globalistische agenda in verzet komt."
"Het is daarom belangrijker dan ooit om de strijd van Dries voor te zetten," concludeert Blommestijn daarop. "Om een vuist te maken voor de vrijheid van meningsuiting. Voor de vrijheid in algemene zin. En tegen de globalistische agenda."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten