screen shot 2024 03 12 at 133630jpg

Kijk! Thierry Baudet WOEST om veroordeling Dries van Langenhove en arrestatie Andrew Tate: "Stilzitten en zwijgen is geen optie!"

Politiekmrt 12 , 11:30
Thierry Baudet heeft woedend gereageerd op het nieuws dat Andrew Tate en zijn broertje Tristan vandaag opnieuw zijn opgepakt in Roemenië, dit maal op verzoek van Groot Brittannië. Ook is hij van slag door de veroordeling van de Vlaamse nationalist Dries van Langenhove. Die is veroordeeld tot één jaar cel. "Stilzitten en zwijgen is geen optie meer!" zegt Baudet woedend in een video die hij op X heeft gezet.
Dries van Langenhove is de oprichter van Schild & Vrienden, een nationalistische Vlaamse (jongeren-) organisatie die behoorlijk wat invloed heeft gehad op traditionalistische Vlaamse jongeren. Enkele jaren geleden werden er vertrouwelijke appjes gelekt uit chats tussen de mensen van de organisatie. Volgens verschillende 'burgerorganisaties' waren die appjes 'racistisch' en dan met name 'antisemitisch.' De hele leiding van Schild & Vrienden werd uiteindelijk vervolgd... wat vandaag tot de veroordeling van Van Langenhove leidde. Hij heeft één jaar cel gekregen, een boete van 16.000 euro, en daarbij wordt hij ook nog eens uit zijn burgerrechten gezet voor de periode van 10 jaar (!).
Let wel, dit dus om "appjes" en "memes" die gedeeld zijn met elkaar in gesloten chats. Niet omdat ze publiekelijk vervelende dingen hebben gedaan, niet omdat ze iemand misbruik hebben. Maar omdat ze memes maakten, grappen, en politiekincorrecte opmerkingen.
Wat Andrew Tate en Tristan Tate betreft, die zijn maar weer eens opgepakt. Niet omdat Roemenië plots nieuw bewijs tegen ze heeft gevonden, maar omdat Groot-Brittannië een arrestatiebevel heeft doen uitgaan "vanwege verdenkingen van seksuele agressie in de periode 2012 - 2015."

Baudet: 'Zwijgen is geen optie'

Thierry Baudet vindt deze arrestaties te ver gaan. Sterker nog, wat de FVD'er betreft zijn deze arrestaties en veroordeling een groot gevaar voor de vrijheid van ons allemaal. Hij reageert dan ook publiekelijk, op X. 
Een paar weken geleden was Baudet nog bij de Tate broers in Roemenië. Daar waren ze "sigaren aan het roken, wijn aan het drinken" en natuurlijk met elkaar aan het praten.
Ook Van Langenhove is een bekende van Baudet. Hij noemt de Vlaamse rechtse activist dan ook "een verzetsstrijder." En ja, zegt hij, we moeten in dit verband ook denken aan Pepijn van Houwelingen én Gideon van Meijeren die allebei vervolgd worden "voor opiniedelicten."
"Over de hele linie zie je dat onze mensen - mensen die opkomen voor traditionele Westerse bestaan, patriotten - door lawfare, dus niet door warfare, het onmogelijk wordt gemaakt om op een normale manier mee te doen aan het democratische proces. Om op een normale manier hun stem te laten horen," aldus Baudet.
"De overheid," gaat hij verder, "neemt steeds repressievere maatregelen om onze meningsvorming te stoppen. Ze zijn ontzettend bang voor ons."

Blijf Strijden

Daar komt natuurlijk nog eens bij dat dit soort meningen "over de hele linie, in de hele media, compleet dood worden gezwegen. Er is een echt een totale blackout. Het hele systeem keert zich tegen ons."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS strijden we ELKE dag de goede strijd. We weten het gevaar, maar we gaan er STUG mee door. Staan voor het vrije woord is tegenwoordig daadwerkelijk GEVAARLIJK. Dit betekent dat we JOUW HULP nodig hebben. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag weer te staan voor ons land, onze cultuur, én onze vrijheden!
Maar dat betekent niet, zegt Baudet daarop, dat "patriotten" en bondgenoten in andere landen nu bang in een hoekje moeten gaan zitten. "When the going gets tough, the tough get going."
Daarom spreekt hij heel duidelijk "een shoutout" uit naar Tristan en Andrew Tate, en steun voor Dries van Langenhove, en ook voor Pepijn en Gideon... en zelfs voor Donald Trump, die "het eigenlijk onmogelijk wordt gemaakt om op een normale manier mee te doen aan de verkiezingen" aldaar.
"Laten we blijven strijden. Laten we harder blijven strijden, samen meer dan ooit."  
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten