screen shot 2024 06 13 at 165544jpg

MeToo-slachtoffer Ali B. hoort vandaag de eis van het OM: huilende rapper verdedigt zich emotioneel

Cultuurjun 13, 10:00
Vandaag is de tweede dag in het proces tegen Ali B. De rapper wordt ervan beschuldigd dat hij verschillende jonge vrouwen seksueel heeft misbruikt, aangerand, en zelfs verkracht. Zelf zegt hij dat hij een slachtoffer is van de MeToo-heksenjacht. Klopt dat? We hebben de afgelopen jaren gezien dat dit wel degelijk kan.
Toen MeToo begon dachten heel veel mensen dat de beweging voor een positieve ontwikkeling zou zorgen. We weten allemaal dat de entertainmentwereld al decennia geschift en immoreel is. Als daar iets aan gedaan zou worden, prima!
Alleen heeft het er alle schijn dat er niet alleen echte misbruikers gepakt zijn, maar ook mannen die niets misdaan hebben. Zie Kevin Spacey die totaal geruïneerd is en zijn huis zelfs moet verkopen - terwijl hij in de rechtszaal onschuldig bevonden is. De acteur heeft letterlijk vele miljoenen aan juridische rekeningen die hij moet betalen... Rekeningen die hij deels kan betalen door zijn woning te verkopen. En voor de rest van het geld moet hij heel druk zoeken.
Ali B. verdedigde zich gisteren in de rechtszaal door te stellen dat hij net zo onschuldig is als Spacey. Wat hem betreft is het een heksenjacht. En hij is het slachtoffer ervan. Er was besloten dat hij schuldig was, en dus moest barbertje (Berbertje eigenlijk), hangen.
"Als MeToo en BOOS er niet was geweest, dan had ik misschien nu nog leuk contact gehad," met sommige van de zelfverklaarde slachtoffers aldus de rapper.
"De BOOS-uitzending was op 20 januari, maar de nachtmerrie begon voor mij op 13 januari 2022 met de brief van BNNVARA, van het BOOS-team, waarin ze mij beschuldigden van meerdere verkrachtingen," aldus een huilende Ali Bouali. "Vanaf dat moment begint de rollercoaster."
Vandaag krijgt Ali B. te horen welke straf het OM tegen hem eist. De vraag is eigenlijk: wil het OM een hogere of lagere straf dan de 200 werkuur die FVD-politicus Gideon van Meijeren tegen zich hoorde eisen, en daarna zelfs tot veroordeeld is? Dit is immers Nederland. Het OM vindt Ali B. schuldig, anders zou deze rechtszaak er niet zijn. Willen ze een man die volgens het OM vrouwen heeft misbruikt, aangerand en verkracht harder straffen dan een politicus die politiekincorrecte uitspraken doet? Of vinden ze politieke 'misdaden' tegenwoordig veel erger dan échte misdrijven?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Natuurlijk weet niemand buiten de betrokkenen zelf wat er aan de hand is. De entertainmentwereld is extreem vies. Daarnaast komt Ali B. ook nog eens uit een straatcultuur die bepaald niet anti-criminaliteit is.
Aan de andere kant heeft hij tot de beschuldigingen altijd een heel positief imago gehad, gedroeg hij zich toen voor zover bekend altijd op goede wijze, en hebben we inderdaad gezien dat MeToo is ingezet tegen onschuldige mannen; mannen wiens enige misdrijven waren dat ze succesvol waren én man. Nogmaals, zie acteur Kevin Spacey die alles verloren is voor helemaal niets.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten