holy spirit heilige geest

Podcast Bisschop Mutsaerts: "Zet die knop om en laat je drijven door de Heilige Geest, Zalig Pinksteren"

Cultuurmei 20, 15:00
Mgr.Rob Mutsaerts overweegt voor Pinksteren de essentie van de H.Geest en daarmee ook de Heilige drie-eenheid. Hoe zit dat met die ‘werking van de H.Geest‘? Het is in ieder geval  aan ons om die schakelaar om te zetten… 
Het is vandaag Tweede Pinksterdag. Mgr. Mutsaerts heeft voor Pinksteren een schitterende en belangrijke boodschap voor álle Christenen in ons land. Want met Pinksteren vieren wij de komst van de Heilige Geest; de Geest van God die ons allen inspireert, begeleidt, en bij ons is.
"Je kunt het vergelijken met elektriciteit," aldus de hulpbisschop. "Je ziet het niet, maar het kan 10 treinwagons in beweging trekken." Dat is, zegt Mgr. Mutsaerts, de kracht van de Heilige Geest, de Derde Persoon van God.
* We zijn heel blij en trots om te melden dat, vanaf nu, DDS wekelijks de podcast van Mgr Mutsaerts zal publiceren. Deze podcast neemt hij elke week op voor EWTN, het enige échte katholieke netwerk van Nederland (en de wereld). Daar verschijnen ook artikelen van zijn hand. Zijn persoonlijke blog is Paarse Pepers. Wij zijn zeer vereerd en blij dat we dit kunnen doen. Niet zo gek; het is immers persoonlijk voor me.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten