Ellen ten damme 1337525935

Zangeres Ellen ten Damme was ook slachtoffer van Ali B.: 'Hij spoort voor geen meter'

Cultuurapr 23 2022, 12:55
Zangeres Ellen ten Damme heeft bij de politie een verklaring afgelegd over (seksueel) wangedrag van Ali B. De rapper zou zich ten opzichte van haar misdragen hebben toen de twee acht jaar geleden samenwerkten in Marokko. "Hij spoort voor geen meter," zegt Ten Damme.
Nou, nou, het lijkt erop dat de problemen voor Ali B. steeds groter worden. Want zangeres Ellen ten Damme is nu ook even losgegaan op de voormalige knuffelmarokkaan. Volgens haar is zij óók een slachtoffer van zijn seksueel wangedrag.
Het zou gebeurd zijn bij opnames voor Ali B en de Muziekkaravaan. "Ik ben weken bezig geweest met: wat zal ik ermee doen?" aldus Ten Damme. "Ik was kwaad, als iemand vlak daarna doet alsof zijn neus bloedt, alsof het heel normaal is. Jij bent in de war en vraagt je af: wat moet ik hiermee? En hij doet alsof er niets aan de hand is. Hangt de popiejopie uit. Ik dacht: wat ben jij een… Je hebt totaal niet in de gaten waar je mee bezig bent. Ik heb er ook wel iets van gezegd."
Niet al te lang geleden zei ze al iets soortgelijks in de podcast van Sietse Huisman. Toen zei onder meer: "Er is een verhaal van mij dat helemaal geen geheim was en dat ik destijds ook heb verteld in mijn omgeving. Dat gaat over Ali B. Ik vind hem echt een lul. Hij spoort echt voor geen meter en daar heb ik dus ook een verhaal over."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
En zo lijkt het erop dat Ali B. nog veel meer op zijn kerfstok heeft dan bekend. Gaan er meer vrouwelijke artiesten naar buiten komen met zulke verhalen of blijft het bij Ten Damme?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten