Zangeres Ellen ten Damme was ook slachtoffer van Ali B.: 'Hij spoort voor geen meter'

Zangeres Ellen ten Damme was ook slachtoffer van Ali B.: 'Hij spoort voor geen meter'

Zangeres Ellen ten Damme heeft bij de politie een verklaring afgelegd over (seksueel) wangedrag van Ali B. De rapper zou zich ten opzichte van haar misdragen hebben toen de twee acht jaar geleden samenwerkten in Marokko. "Hij spoort voor geen meter," zegt Ten Damme.

Nou, nou, het lijkt erop dat de problemen voor Ali B. steeds groter worden. Want zangeres Ellen ten Damme is nu ook even losgegaan op de voormalige knuffelmarokkaan. Volgens haar is zij óók een slachtoffer van zijn seksueel wangedrag.

Het zou gebeurd zijn bij opnames voor Ali B en de Muziekkaravaan. "Ik ben weken bezig geweest met: wat zal ik ermee doen?" aldus Ten Damme. "Ik was kwaad, als iemand vlak daarna doet alsof zijn neus bloedt, alsof het heel normaal is. Jij bent in de war en vraagt je af: wat moet ik hiermee? En hij doet alsof er niets aan de hand is. Hangt de popiejopie uit. Ik dacht: wat ben jij een… Je hebt totaal niet in de gaten waar je mee bezig bent. Ik heb er ook wel iets van gezegd."

Niet al te lang geleden zei ze al iets soortgelijks in de podcast van Sietse Huisman. Toen zei onder meer: "Er is een verhaal van mij dat helemaal geen geheim was en dat ik destijds ook heb verteld in mijn omgeving. Dat gaat over Ali B. Ik vind hem echt een lul. Hij spoort echt voor geen meter en daar heb ik dus ook een verhaal over."

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

En zo lijkt het erop dat Ali B. nog veel meer op zijn kerfstok heeft dan bekend. Gaan er meer vrouwelijke artiesten naar buiten komen met zulke verhalen of blijft het bij Ten Damme?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties