screen shot 2023 02 20 at 153233

Geniet ook in de winter van je veranda met een glazen schuifwand

Economiefeb 21 2023, 7:00
Nu het nieuwe jaar is begonnen, krijgen veel mensen de lente in hun bol. We kijken allemaal uit naar warmere tijden, zodat we weer heerlijk buiten kunnen zitten. Helaas laat het voorjaar nog even op zich wachten en duurt het winterse weer nog altijd voort. Wil je toch graag van je veranda of overkapping gebruik maken? Sluit je veranda dan stijlvol af van het slechte weer met een Gumax glazen schuifwand. Zo’n schuifwand biedt beschutting tegen wind en regen. Breekt de lente eindelijk aan, dan schuif je hem makkelijk open om van het zonnetje en het warmere weer te genieten.
Wat zijn de voordelen van een glazen schuifwand?
  • Een glazen schuifwand of schuifdeur biedt beschutting in de herfst en de winter;
  • In de lente en de zomer schuif je de wand open om toch van het mooie weer te genieten;
  • Je creëert meer ruimte, omdat je de veranda eventueel als extra kamer kunt inzetten;
  • Zonlicht schijnt ongehinderd door het glas naar binnen;
  • De schuifwand wordt eventueel geleverd met tochtstrips. Zo wordt er meer kou en vocht tegengehouden.
Hoe breed is een glazen schuifwand?
Voor een glazen schuifwand is een stevige fundering noodzakelijk. Die fundering moet helemaal waterpas zijn. Past een glazen schuifwand niet bij jouw situatie of kies je om een andere reden liever voor een alternatief? Dan is een glazen schuifdeur een goede optie. Zo’n schuifdeur laat je op maat maken bij een expert zoals Danenberg Shop. Deze specialist laat je zelf kiezen welke kleur jouw schuifdeuren krijgen, zodat ze helemaal bij jouw interieur of tuin passen. Je krijgt tochtstrippen bijgeleverd, zodat je veranda straks goed geïsoleerd is. Op die manier is het mogelijk om je veranda als extra kamer te gebruiken. Een glazen schuifdeur naar buiten laat daarbij veel licht binnen, waardoor de ruimte groter lijkt. Ook voor een glazen schuifwand kun je bij Danenberg Shop terecht. De Gumax glazen schuifwand van Danenberg Shop kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit en is beschikbaar in de kleuren wit en antraciet.
Hoe monteer je een glazen schuifdeur of schuifwand?
Soms kiezen mensen ervoor om een glazen schuifdeur of glazen schuifwand van Gumax zelf te monteren. Bij je bestelling ontvang je een handleiding waarmee je dit stap voor stap kunt doen. Natuurlijk is het mogelijk de vakkundige montageservice van Danenberg Shop in de arm te nemen. De monteurs van Danenberg Shop zijn gespecialiseerd in het installeren van glazen schuifdeuren of een glazen schuifwand. Ze hebben jarenlang ervaring en bieden daarom kwalitatief werk. Raakt je schuifdeur of schuifwand tijdens de montage toch beschadigd? Dan is je garantie natuurlijk nog steeds geldig. Bestel daarom je glazen schuifwand of schuifdeur bij Danenberg Shop en laat de montageservice van dit bedrijf je veranda vakkundig en stijlvol afsluiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten